Asistentă medicală bătută cu pumnii şi picioarele de un grup de romi în fata Spitalului Judeţean din Timişoara

O asistentă medicală a fost bătută cu sălbăticie de mai mulţi romi, în faţa Spitalului Judetean din Timişoara. Agresorii au tăbărât pe ea după ce un copil i-a sărit în faţa maşinii, iar aceasta a reuşit în ultimul moment să-l evite. Femeia a coborât din maşină să se asigure că micuţul nu a fost lovit şi atunci a fost luată la pumni. 

RomaniaTV.net
24 sept. 2018, 06:54
Asistentă medicală bătută cu pumnii şi picioarele de un grup de romi în fata Spitalului Judeţean din Timişoara

Asistenta intra în tura de seară şi căuta un loc de parcare în zona spitalului, potrivit opiniatimisoarei.ro. La un moment dat, un copil a sărit în faţa maşinii, dar femeia a frânat la timp şi nu l-a atins. Femeia a coborât din maşină să se asigure că micuţul este în regulă. Atunci, romii din apropiere au tăbărât pe ea cu pumnii şi au trântit-o la pământ, lovind-o cu picioarele. 

Asistenta a scăpat din mâinile romilor după ce niste trecători au chemat Poliţia. Femeia a ajuns la Urgenţă în stare de şoc, iar medicii au trimis-o la Clinica de Chirurgie Maxilo Facială. Potrivit medicilor, femeia a suferit o fractură etnoidală, multiple traumatisme faciale, contuzie de antebraţ. 

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi încearcă să dea de urma agresorilor.