Asistentă medicală lovită cu brutalitate de un tânăr de 18 ani

O asistentă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Dâmboviţa a depus plângere la Poliţie, joi seară, după ce a fost lovită în faţă de un tânăr de 18 ani, care încercase să se sinucidă şi pe care asistenta l-a preluat si transportat la spital.

10 ian. 2014, 15:21
Asistentă medicală lovită cu brutalitate de un tânăr de 18 ani

O femeie care lucrează ca asistent medical la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa a depus, joi seară, o plângere la Poliţia Oraşului Moreni, acuzând că a fost lovită de un pacient. Potrivit Mediafax, joi după-amiază, echipajul medical a intervenit la o adresă din Moreni, pentru a acorda primul ajutor unui tânăr în vârstă de 18 ani care a încercat să se sinucidă. Apropiaţii bărbatului spun că l-au găsit pe acesta în stare de ebrietate, în timp ce încerca să se sugrume cu un pulover, moment în care au sunat la 112.

Echipajul medical a intervenit pentru a acorda asistenţă bărbatului, însă acesta a lovit-o cu pumnul în gură pe asistenta medicală.

În cele din urmă, echipajul de la Ambulanţă a reuşit să-l transporte pe tânăr la spital având însoţitori de la Poliţie.

Ulterior, asistenta medicală agresată a depus plângere la Poliţia Moreni, pentru lovire, femeia neavând leziuni vizibile în urma agresiunii. Poliţia Dâmboviţa face verificări în acest caz.