Asistentă nimfomană, acuzată de şantaj sexual. Cum vrea să îl facă pe fostul iubit să se întoarcă la ea

O asistentă medicală din Tg. Jiu a ajuns în centrul unui scandal sexual de proporţii, după ce şi-a şantajat fostul iubit, ameninţându-l că îl va umili în public dacă nu se întoarce în braţele ei.

09 iun. 2015, 10:31

Protagonista incredibiului scandal cu iz penal se numeşte Andreea, iar bărbatul şantajat-Laurenţiu, scrie spynews.ro. Tânăra a postat pe internet mai multe mesaje de ameninţare la adresa fostului ei partener, iar în unul dintre ele a avertizat: „Laurenţiu, dacă nu te împaci cu mine, spun la toată lumea că ai p…a mică!”. 

Citeşte şi Povestea tinerei care a făcut sex cu 1.000 de BĂRBAŢI, pe bani: Orele de sexologie m-au făcut nimfomană FOTO

Şi, poate că mesajul ar fi trecut neobservat, dacă nu ar fi existat mai multe comentarii în care s-a menţionat faptul că tânăra vrea să posteze şi câteva „dovezi”, ca să demonstreze că nu glumeşte.

„Este psihopată şi nimfomană. După ce am părăsit-o, m-a hărţuit cu telefoanele. Suna cu număr ascuns, ameninţa cu sinuciderea, sau îmi punea la telefon manele de jale. Ca să scap de ea, am rugat o prietenă să răspundă la telefon şi să spună că este iubita mea. I-a zis amicei mele că eu o să fiu al ei şi că peste câteva luni o să mă ia de mână, să mă duc la maternitate, căci ea este gravidă”, a declarat tânărul.