Asistentul medical acuzat că abuzează junioarele de la CSM Ploieşti, susţinut de jucătoare. Ce mesaj i-au transmis fetele

Reactie uluitoare în cazul asistentului medical acuzat că abuzează junioarele care joacă handbal la CSM Ploiești. Sportivele i-au transmis un mesaj de sustinere: "Vă iubim! Pentru noi sunteti ca un tată si vă asteptăm înapoi". Asta deşi una dintre jucătoare a povestit detalii socante. Potrivit fetei, asistentul i-a spus că va fi dată afară din echipă dacă nu face duș de față cu el. Între timp s-a aflat că asistentul ar fi fost reclamat de o altă fată pe care a abuzat-o în 2017.

RomaniaTV.net
01 oct. 2019, 06:55
Asistentul medical acuzat că abuzează junioarele de la CSM Ploieşti, susţinut de jucătoare. Ce mesaj i-au transmis fetele

„Tot adevărul o să iasă la iveală! Noi suntem alături de dumneavoastră și vă promitem că totul o să fie bine! Vă iubim și vă mulțumim pentru toate momentele în care am avut obstacole greu de depășit,iar dumneavoastră ne-ați ajutat să trecem peste ele. Pentru noi sunteți ca un al treilea tată(al doilea fiind domn profesor)! Vă mulțumim din tot sufletul!!!!”, i-au transmis fetele pe contul de Facebook al uneia dintre jucătoare.

 

Mama unei fetițe în vârstă de 13 ani care joaca handbal la CSM Ploiești și fiica sa au povestit că asistentul medical al echipei privește minorele în timp ce acestea fac duș și se dezbracă în vestiar și le atinge în zone intime.  Mai mult, fetița a povestit că a avut mai multe probleme cu acest asistent medical și a relatat și ce i-au povestit alte colege.

În urma apaţiei imaginilor în presă, Poliției Municipiului Ploiești a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

„Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public, referitor la faptul că un angajat al unui club sportiv din Ploieşti ar fi agresat sexual minorele sportive în vestiarul acestora, Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova este abilitat să comunice următoarele: în data de 29 septembrie a.c., în urma materialelor apărute în presa online la aceeaşi dată, ne-am autosesizat. În cauză, se efectuează verificări, iar în funcţie de rezultatul acestora se vor dispune măsuri în consecinţă”, a anunţat IPJ Prahova.

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a precizat, pentru ziarulincomod.ro, că a solicitat conducerii CSM Ploiești să îl scoată pe asistentul medical din orice activitate care ar putea să aibă legătură cu copiii.