Asistentul medical care a violat zeci de femei, sfidare maximă: „Mi-am distrus un cont de pensii private ca să plătesc daunele”

Viorel Milcu, 61 de ani, a fost pus în libertate după doi ani petrecuţi în închisoare, chiar dacă acesta a sedat şi violat zeci de femei internate pe secţia unde lucra ca asistent medical.

27 oct. 2019, 12:09
Asistentul medical care a violat zeci de femei, sfidare maximă: „Mi-am distrus un cont de pensii private ca să plătesc daunele”

Judecătoria Brăila a considerat că pedeapsa executată de bărbat este suficientă pentru reeducarea sa, scopul pedepsei fiind îndeplinit, scrie adevarul.ro. Iniţial, asistentul a primit 8 ani de puşcărie. 

Citeşte şi Decizie REVOLTĂTOARE! A violat mai multe paciente dintr-un spital din Brăila, iar acum este la un pas de eliberare

Şi procurorul de şedinţă a cerut eliberarea condiţionată a violatorului, motivând că, pe parcursul executării pedepsei, Viorel Milcu a obţinut 8 recompense pentru bună purtare, nu i s-a aplicat nicio sancţiune pe perioada detenţiei, nu are antecedente penale şi şi-a achitat obligaţiile civile stabilite de instanţă.

Violatorul a declarat în faţa instanţei că a trebuit să îşi distrugă un cont de pensii private pentru a achita daunele morale în sumă de 15.000 de euro pe care fusese obligat să i le plătească unei adolescente de 17 ani pe care a violat-o.

„Mi-am distrus un cont de pensii private ca să plătesc daunele”, ar fi mărturisit asistentul.