Asistentul medical care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu s-a sinucis printr-o injecţie cu morfină. A lăsat un bilet de adio către soţia însărcinată

Ce a scris în biletul de adio Ionuț, asistentul medical din Arad care și-a injectat o doză letală de morfină. Mesajul era pentru iubita lui însărcinată.

08 mart. 2023, 21:06
Asistentul medical care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu s-a sinucis printr-o injecţie cu morfină. A lăsat un bilet de adio către soţia însărcinată

Ionuț Mureșan, asistentul medical din Arad, care s-a sinucis în seara de 1 martie, a lăsat un bilet de adio. Presa locală a dezvăluit ce scria în biletul de adio lăsat de Ionuț Mureșan, înainte de a-și pune capăt zilelor. Acesta ar fi scris câteva rânduri pentru iubita lui, care este însărcinată.

El a fost găsit în propriul birou din Arad, la nici o lună după ce anunțase că el și iubita lui vor deveni părinți. Bărbatul și-a injectat o doză mortală de morfină.

Asistentul care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu în ultimele clipe din viaţă s-a sinucis
Vreau să vă spun ceva, până mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura așa să simt bucuria și împlinirea, dar acum este 100% sigur și vreau să împărtășesc și cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni părinti! Trebuia sa împărtășesc bucuria asta cu voi că nu m-am putut abține. O iubesc și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!„, a fost mesajul postat de Ionuț.

Iubita lui este cea care a cerut ajutor, deoarece acesta nu răspundea la telefon și avea biroul închis. Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

Restul ca și când n-ați exista. Nu-mi pasă. Să fiți fericiți!„, ar fi încheiat Ionuț biletul de adio, potrivit publicației  Special Arad.

Biletul mai conținea, se pare, câteva rânduri și pentru iubita sa, dar presa a preferat să nu facă public conținutul integral al biletului, din respect pentru familia și prietenii aflați acum în suferință.

Ionuț Mureșan devenise cunoscut printre arădeni, prin intermediul muncii sale, mai ales în anii de pandemie și chiar a reușit să-și extindă afacerea în Oradea. Nimic nu părea să prevestească tragicul gest la care a recurs. Cu doar câteva zile în urma, Ionuț anunțase pe pagina sa de Facebook că prietena sa era însărcinată.

Ionuț Mureșan urma să devină tată – anunțul fiind făcut chiar de către el, în urmă cu o lună

S-a născut în orașul Jibou, județul Sălaj, în 1985. După terminarea liceului, în anul 2005, a venit în Arad la facultate cu gândul să devină asistent medical. A lucrat ca și brancardier în UPU la Spitalul Județean Arad aproximativ 10 ani, 3 ani ca paramedic la Smurd Vinga și din 2017 presta servicii medicale la domiciliu.

Marcela Fota, distrusă de moartea fratelui său: „Mi-au spus că din cauza mea s-a sinucis“
„Vreau să vă spun ceva, până mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura așa să simt bucuria și împlinirea, dar acum este 100% sigur și vreau să împărtășesc și cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni părinti! Trebuia sa împărtășesc bucuria asta cu voi că nu m-am putut abține. O iubesc și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!”, este mesajul postat de Ionuț la începutul lui februarie.