Marcela Fota, distrusă de moartea fratelui său: „Mi-au spus că din cauza mea s-a sinucis“

Marcela Fota, distrusă de moartea fratelui său. Cântăreața de muzică populară îi duce dorul fratelui său, Viorel, care s-a stins din viață în urmă cu 15 ani. La acea vreme, mai multe persoane au acuzat-o pe artistă că din cauza ei acesta a decis să se sinucidă.

28 feb. 2023, 10:14
Marcela Fota, distrusă de moartea fratelui său: „Mi-au spus că din cauza mea s-a sinucis“
Marcela Fota, distrusă de moartea fratelui său

Marcela Fota, distrusă de moartea fratelui său, care a decis să își pună capăt zilelor. În acea perioadă, mama artistei era bolnavă, iar după pierderea fratelui său, a fost acuzată că acesta și-a luat viața pentru că avea o datorie la ea. Mai exact, Marcela Fota îi dăduse o sumă mai mare de bani pentru a-și deschide o afacere. Artista a recunoscut că a fost afectată de acuzațiile care i-au fost aduse.

Marcela Fota, distrusă de moartea fratelui său

‘În urma acestei întâmplări, mi-am auzit și reproșuri din partea familiei soției lui. Mi-au spus: din cauza ta s-a sinucis pentru că tu urma să vii în Romania și trebuia să-ți dea niște bani, pe care, el, nu-i avea.

A fost o perioadă foarte grea pentru mine, nu sufeream doar după pierderea lui, sufeream și din cauza acuzațiilor lor. Și eu știam că nu erau adevărate. Eu am vrut să-l ajut. În niciun caz să-l împing spre ceea ce m-au învinovățit ei. Mă arde dorul de fratele meu, aș fi vrut să nu se întâmple așa, aș fi vrut să se bucure de toate reușitele noastre”, a explicat Marcela Fota, potrivit Starpopular.ro.

Citește și: Marcela Fota, postare controversată pe internet. Fanii sunt convinși că s-a despărțit de iubitul tinerel

Marcela Fota, despre ultima zi trăită alături de soțul său

Marcela Fota este încă marcată de moartea fulgerătoare a soțului ei. Bărbatul s-a stins din viață în urma unui infarct, la 47 de ani, în timp ce stătea la coadă la o instituție publică. Recent, artista a făcut dezvăluiri emoționante, despre cum a fost ultima zi pe care a petrecut-o alături de el, mai ales că bărbatul s-a simțit bine în ziua respectivă.

După ce au servit micul dejun împreună, cei doi au plecat împreună de acasă să rezolve câteva treburi personale. Marcela Fota și soțul trebuiau să se întâlnească ulterior la Direcția de Taxe și Impozite, acolo unde bărbatul a și decedat.

Cântăreața de muzică populară a privit cum soțul ei s-a stins în timp ce medicii încercau să îl readucă la viață. „A fost o dimineață foarte normală, ca orice altă dimineață. El era foarte matinal, a plecat pe la 6, a venit în jur de 10, am luat micul dejun și apoi a mai rezolvat câteva treburi, iar apoi am plecat împreună unde am avut treabă. Eu cred foarte mult în destin, am plecat de mână amândoi și m-am întors singură. Ultima mea conversație cu el… Eu l-am sunat, el ajunsese înainte.

Am plecat cu două mașini pentru că aveam treburi separate. Ajunsese înaintea mea și eu l-am întrebat unde a parcat, mi-a explicat unde și mi-a zis: ‘Eu am găsit parcare acolo pentru că sunt foarte norocos’ și eu i-am zis că voi găsi parcare lângă el, pentru că norocul lui în viață am fost eu. Eu am mers pe secția de taxe și impozite, iar el a rămas la parterul clădirii să facă niște copii și în momentul în care l-am sunat să vină sus mi-a răspuns cineva la telefon și mi-a spus că a căzut din picioare. Pur și simplu i-a explodat inima într-o fracțiune de secundă.

Pe partea soțului meu toată familia este cardiacă. Socrul meu a avut aceeași întâmplare, la vârsta de 42 de ani. El a ținut o perioadă un tratament fixat de medicii din Germania, iar după câțiva ani, cam 10 ani, medicii din România au considerat că nu mai este necesar. Era un tratament care să-i regleze tensiunea, nu are nicio legătură cu infarctul miocardic. Așa a fost să fie.”, a povestit Marcela Fota.