Asociaţia Câmpina Curată lansează o campanie împotriva mitei electorale înaintea alegerilor din 2024

În efortul său de a ilustra și de a sensibiliza comunitatea asupra pericolelor mitei electorale, Asociația Câmpina Curată a tipărit pliante și benzi desenate explicative.

28 mart. 2024, 09:37
Asociaţia Câmpina Curată lansează o campanie împotriva mitei electorale înaintea alegerilor din 2024

Asociația Câmpina Curată, în contextul începerii perioadei de campanie electorală, a făcut un apel către cetățenii municipiului, subliniind importanța votului ca datorie civică și a integrității alegerilor din 9 iunie pentru dezvoltarea și liniștea comunității.

Planul de proporţii pus la cale de PSD şi PNL. Tandem preşedinte-premier, plus un comisar european propus la comun!

În efortul său de a ilustra și de a sensibiliza comunitatea asupra pericolelor mitei electorale, Asociația Câmpina Curată a tipărit pliante și benzi desenate explicative. Aceste materiale sunt concepute pentru a facilita înțelegerea fenomenului și pentru a încuraja cetățenii să se implice în asigurarea unui proces electoral corect și transparent.

De asemenea, Asociatia Câmpina Curată a transmis si un comunicat de presă pe acest subiect. Redăm, integral, comunicatul:

Având în vedere istoricul și practicile electorale din municipiul Câmpina, care au fost umbrite de numeroase incidente legate de mita electorală, unele implicând chiar fețe bisericești și ofițeri de Poliție, demersul Asociației Câmpina Curată este cu atât mai binevenit și necesar pentru a contracara aceste tendințe îngrijorătoare.

Citeşte şi

Marcel Ciolacu a anunţat candidaţii PSD pentru sectoarele 2 şi 5 în Bucureşti. Dan Cristian Popescu a rămas din nou pe dinafară!