Asociaţia Litoral - Delta Dunării: Vama Veche, noul brand turistic ce va fi promovat la târgurile de turism

Publicat: Joi, 27 Octombrie 2016 17:21 // Actualizat: Joi, 27 Octombrie 2016 17:21 // Sursa: romaniatv.net

Vama Veche va fi noul brand turistic ce va fi promovat la târgurile de turism la care va participa Asociația Litoral - Delta Dunării, informează, joi, ALDD.

"Începând din acest an, chiar de la 1 mai, am inclus în strategia noastră de acțiune la Asociația Litoral — Delta Dunării dezvoltarea turistică și promovarea sudului extrem al litoralului românesc — și anume Vama Veche și 2 Mai — ca produs turistic ce are deja un brand distinct și cunoscut deja, însă pe care consider că trebuie să îl dezvoltăm și promovăm mult mai activ. La 1 mai am organizat prima acțiune de presă pentru promovare la Vama Veche și am inițiat discuții cu investitorii locali, pentru a determina crearea unui concept distinct de promovare a acestui produs turistic cu care litoralul românesc se distinge și anume 'spiritul Vama Veche'. Ne-am propus să integrăm Vama Veche și 2 Mai în strategia noastră de management de destinație pentru Dobrogea și să creăm astfel un concept distinct pe care să îl promovăm la nivel național și internațional, la târgurile și evenimentele de turism la care participăm", a declarat președintele asociației, Corina Martin.

Potrivit acesteia, ALDD va realiza un film și broșuri pentru Vama Veche, 2 Mai, Limanu și Hagieni.

"Mă bucur să înregistrăm primăria cu numărul 10 între membrii Asociației Litoral — Delta Dunării (comuna Limanu — n. r.) ce reprezintă autorități locale și am discutat deja proiecte concrete de promovare cu primarul Daniel Georgescu și cu investitorii din Vama Veche, care devin de azi membri în Asociația Litoral — Delta Dunării. Vama Veche reprezintă cel mai nou brand turistic pe care îl vom promova la târgurile de turism la care urmează să participăm. De asemenea, vom realiza un film de promovare, broșuri și infotripuri cu agenți de turism la Vama Veche, 2 Mai, Limanu și Hagieni', a adăugat reprezentantul Asociației Litoral — Delta Dunării.

Joi, la sediul ALDD, a avut loc o întâlnire oficială între președintele Asociației, Corina Martin, și primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu. De asemenea, au participat reprezentanți ai investitorilor din Vama Veche — 2 Mai.

Citeşte şi Agenţiile de turism, amendate cu 116.000 lei. Turiştii au reclamat calitatea proastă a cazării, serviciile oferite de ghizi

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
asociatia litoral-delta dunarii targ turism turism Vama Veche
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7790
RON
24 Jan
noapte -3 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H