Detalii incredibile în cazul copilului ucis de maidanez. Vezi cui aparţinea câinele

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a informat, marţi, că maidanezul care a ucis un copil de 4 ani în zona Parcului Tei din Capitală aparţinea unui ONG. Asociaţia a dat, însă, drumul animalului, care a ajuns în apropierea parcului Tei.

RomaniaTV.net
03 sept. 2013, 13:17
Detalii incredibile în cazul copilului ucis de maidanez. Vezi cui aparţinea câinele

Potrivit directorului ASPA, Răzvan Băncescu, câinele care avea urme de sânge pe bot fusese adoptat de asociaţia pentru protecţia animalelor Caleidoscop, în decembrie 2008.

Echipele de hingheri ale Primariei Capitalei au reusit sa captureze luni cei şase câini care au provocat decesul copilului de patru ani in zona Parcului Tei. Animalele vor fi ţinute într-un adapost aflat în sectorul 2 timp de 14 zile, până termină Poliţia ancheta, a declarat pentru Agerpres directorul general al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA), Răzvan Băncescu.

Copilul de patru ani muşcat de câini a murit din cauza hemoragiei externe, pe corpul acestuia fiind găsite sute de plăgi. Medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML), a precizat că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind cu sute de muşcături de câini. Necropsia a fost făcută marţi şi a durat câteva ore.