„Aspirina” din Las Fierbinţi şi soţul acesteia, daţi în judecată după ce au strâns datorii la întreţinere

Actriţa Mirela Oprişor sau "Aspirina" din"Las Fierbinti" şi soţul acestie au fost daţi în judecată pentru că au adunat datorii la întreţinere în valoare de o mie de euro. Cei doi sunt obligaţi să achite restanţele adunate în 10 luni, după ce au pierdut procesul intentat de asociaţia de proprietari a blocului în care locuiesc.

15 oct. 2015, 20:37
„Aspirina” din Las Fierbinţi şi soţul acesteia, daţi în judecată după ce au strâns datorii la întreţinere

Mimi Brănescu, scenaristul serialului de succes „Las Ferbinţi”, difuzat de Pro TV, şi soţia sa, Mirela Oprişor, care joacă rolul „Aspirinei”, au acumulat, în interval de aproape un an, datorii de 1.000 de euro la întreţinere.

Cuplul a fost dat în judecată de asociaţia de proprietari a blocului în care locuieşte, pentru restanțele acumulate la întreţinere, scrie wowbiz.ro.

Brănescu şi Oprişor au pierdut recent procesul de la Judecătoria Sectorului 2, iar sentinţa îi obligă să-și plătească datoriile.

„Admite cererea formulată de reclamanta Asociaţia de proprietari bl. XXX în contradictoriu cu pârâţii Brănescu Mimi Cornel şi Oprişor Mirela. Obligă pârâţii la plata către reclamantă a următoarelor sume: 4.573,67 lei, reprezentând debit principal-cote de întreţinere restanțe, acumulate în perioada iunie 2013 – martie 2014; 174,92 lei, reprezentând penalităţi de întârziere aferente debitului principal. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 1.120 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, se arată în hotărârea judecătorilor.

Citeşte şi Actor celebru din România, victorie împotriva băncilor