Ăsta da SOMN ADÂNC: Un bărbat a dormit în timp ce iubita lui trecea prin CHINURI CUMPLITE în cealaltă cameră

Un britanic a reuşit performanţa să doarmă dus în timp ce iubita lui ţipa din cauza travaliului, din cealaltă cameră.

09 oct. 2013, 11:55
Ăsta da SOMN ADÂNC: Un bărbat a dormit în timp ce iubita lui trecea prin CHINURI CUMPLITE în cealaltă cameră

Nadia Watson, în vârstă de 22 de ani, nu ştia că este gravidă, mai ales că nu s-a îngrăşat niciun kilogram şi avea un ciclu menstrual regulat, însă durerile care au cuprins-o în baie a făcut-o să înţeleagă că naşte chiar în acel moment, potrivit cotidianului The Mirror.

Citeşte şi O femeie a născut în avion, la 11.000 de metri altitudine

A început să ţipe de durere şi după iubitul ei, încercând să-l trezească pentru ca acesta să sune la o ambulanţă, însă nimic nu s-a întâmplat. Bărbatul dormea atât de dus încât nu a auzit niciun zgomot, acesta fiind trezit de medicii de pe ambulanţă care au venit să-i ofere primul ajutor proaspetei mămici.

„Lewis poate să doarmă în orice condiţii, chiar şi când sună o alarmă de incendiu. În timp ce năşteam el a dormit dus. După ce am născut m-am dus la el să-i arăt fetiţa noastră, dar după ce a văzut-o o secundă a adormit la loc”, a declarat Nadia.

Nadia a avut norocul că, deşi iubitul ei nu a ajutat-o în niciun fel de tatăl copilului ei, vecinii ei s-au panicat auzind ţipele din casa lor şi au chemat poliţia şi o ambulanţă.

Citeşte şi Lucruri extrem de bizare pe care le fac oamenii în somn