UPS! Asta este FOTOGRAFIA cu care Cătălin Măruţă şi-a „COMPROMIS” căsnicia cu Andra

Cătălin Măruţă a fost mereu în centrul atenţiei şi a fost mereu răsfăţat de către femeile din jurul său. Invitat la nunta Claudiei Pătrăşcanu şi a lui Gabi Bădălău, Cătălin Măruţă a venit la petrecere neînsoţit de soţia sa, Andra. Şi a profitat din plin de aceste momente, lăsându-se chiar fotografiat într-o ipostază compromiţătoare.

RomaniaTV.net
16 feb. 2015, 14:32

După ce în timpul zilei au avut parte de un maraton de activităţi, de exemplu: logodna, cununia civilă şi botezul micuţului lor, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău s-au relaxat seara într-un restaurant cunoscut din Capitală. Printre numeroşii invitaţi de marcă şi-a făcut apariţia şi Cătălin Măruţă.

Cătălin Măruţă a primit de la Andra cel mai SPECIAL cadou! Fanii sunt în EXTAZ

Dacă de obicei vedeta ProTv era mereu însoţit de soţia sa, Andra, acum, la această petrecere Cătălin Măruţă a venit singur. Acest fapt s-a datorat Andrei care a avut câteva concerte prin ţară, de la care nu putea lipsi.

Chiar dacă a fost singur, Cătălin Măruţă s-a făcut imediat remarcat şi răsfăţat de mai toate doamnele. Printre cele care au avut grijă de soţul Andrei s-au numărat: însuşi Claudia Pătrăscanu, fosta sa colegă, Julia Jianu şi Andreea Bănică. Deoarece, momentul trebuia imortalizat, Cătălin Măruţă s-a lăsat fotografiat atunci când mireasa l-a sărutat pe obraz. Mai târziu, fotografia a fost publicată şi pe pagina sa de Facebook, unde fanii au apreciat-o cu numeroase like-uri şi comentarii.

Citeşte şi  Va pleca sau nu Cătălin Măruţă de la PRO? „Am fost flatat de oferte, dar…”