Astăzi este 6.06!!! Vezi ce semnificaţie are cifra 6 şi ce PERICOLE pândesc această dată

Cum astăzi este 6 iunie ne-am gândit să aflăm care este semnificaţia acestei cifre.

06 iun. 2014, 09:20
Astăzi este 6.06!!! Vezi ce semnificaţie are cifra 6 şi ce PERICOLE pândesc această dată

Persoana care are numarul destinului 6 are simtul responsabilitatii foarte dezvoltat. Sunteti un idealist si va place sa va faceti util celor din jur. Reusiti sa ii conduceti pe ceilalti prin exemplul personal si prin asumarea responsabilitatii. Sunteti întelept, echilibrat si intelegator inca din tinerete, reusiti sa va implicati repede in probleme serioase ale vietii. Sunteti un familist convins si va dedicati caminului.

Calitatile oamenilor născuţi pe 6

Numarul destinului 6 va face sa va asumati multe responsabilitati si sarcini, mai multe decat v-ar reveni in mod firesc. Sunteti intotdeauna gata sa dati o mana de ajutor. Cei nascuti cu Numarul destinului 6 sunt cei care pot mentine armonia in interiorul familiei sau a grupului din care fac parte si sa realizeze chiar fuziunea fortelor divergente. Sunteti familisti convinsi si deveniti, in cele mai multe cazuri, parinti minunati, oferint caldura, protectie si intelegere fata de copii.

Citeşte şi: HOROSCOPUL SEXUAL al lunii iunie

Defectele oamenilor născuţi pe 6

Numarul destinului 6 va poate aduce in situatia de a fi coplesit de prea numeroasele responsabilitati asumate, sclavul celorlalti. Latura negativa a acestui numar aduce o tendinta catre exagerare, exces de zel, fariseism. Va trebui sa fiti atent si sa nu incercati sa va impuneti punctul de vedere cu orice pret. Potrivit eastrolog.ro, aveti foarte multe poveri pe umerii dumneavoastra si riscati sa va dati batut, pentru ca apoi sa va simtiti foarte vinovat si sa stricati relatiile cu cei din jur.

Pericole pentru cei născuţi astăzi

In tinerete trebuie sa fiti atenti sa evitati sa schimbati partenerii prea des din motive gresite. Nu lasati ca deciziile pe care le luati sa fie influentate de sentimente, in special cele care implica alegerea sotiei/sotului.

Aveti nevoie sa simtiti ca este nevoie de voi, dar trebuie sa invatati sa faceti distinctie intre cei pe care ii puteti ajuta si cei care fac o slabiciune din a va cersi grija. Peste toate acestea este in natura voastra sa fiti atrasi de fratii si surorile mai slabe dintre noi. Potrivit eva.ro, marea tentatie si pericolul numarul unu este sa va inchipuiti ca sunteti salvatorul lumii si sa carati poverile celorlalti pe proprii umeri.

Citeste si: HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna iunie, în funcţie de zodie