Aşteptarea a luat sfârşit! Primele imagini cu SOŢIA lui PEPE, Raluca, în ROCHIE de MIREASĂ

Ziua cea mare a venit, iar Raluca Pastramă şi Pepe îşi unesc destinele în faţa lui Dumnezeu. Cu câteva minute înainte de începerea ceremoniei, nuntaşii au oferit primele imagini cu rochia de mireasă.

20 iul. 2014, 16:02

Dupa doi ani de la cununia civila, femeia care i-a daruit lui Pepe o fetita a imbracat pentr prima oară rochia de mireasă, ajungând să îşi unească destinele cu Pepe, chiar de ziua lui.

Citeşte şi NUNTA ANULUI. PEPE ŞI RALUCA se CĂSĂTORESC. Cât a costat totul VIDEO

Imbracata in rochia de mireasa creata special de Catalin Botezatu, după propriile idei, Raluca a radiat de frumuseţe alături de naşa sa, Andra Măruţă. Sotia lui Pepe a ales o croiala simpla, stramta in partea de sus si ampla in cea de jos. Materialul ales este unul deosebit, fiind vorba despre o dantela frantuzeasca foarte scumpa, rochia ajungând la 12.000 de euro. Cu toate acestea, a merita, Pepe rămânând mut de uimire.

Citeşte şi Pepe îşi face fotografii în chiloţi înainte de nuntă. Poză ca asta vezi mai rar

Raluca va fi cu siguranta una dintre cele mai frumoase mirese, va fi o adevarata aparitie. Si nu o spun pentru ca ii fac eu rochia, ci in primul rand pentru ca este o femeie foarte frumoasa si are un corp perfect, foarte bine proportionat. (…) Am mers pe o simplitate studiata a croiului, care se completeaza foarte bine cu rafinamentul dantelei frantuzesti, materialul din care este realizata rochia„, a explicat Catalin Botezatu.