Aşteptarea a luat sfârşit. Regizorul serialului „Jocul Calamarului” a anunţat că lucrează la sezonul 2

După săptămâni de zvonuri, speculațiile s-au încheiat: serialul "Jocul Calamarului" va avea un al doilea sezon. Acest lucru a fost confirmat de scenaristul și regizorul său, Hwang Dong-hyuk, pentru Associated Press.

09 nov. 2021, 19:30
Aşteptarea a luat sfârşit. Regizorul serialului „Jocul Calamarului” a anunţat că lucrează la sezonul 2

Hwang Dong-hyuk i-a asigurat pe faci că este afundat până peste cap în continuării poveștii și a promis mai multe aventuri ale lui Gi-hun, dar a subliniat că este încă prea devreme pentru a spune când va termina scenariul pentru sezonul doi al popularului serial „Jocul Calamarului”. De altfel, creatorul sud-coreean nu a oferit prea multe detalii despre asta.

A fost atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru un al doilea sezon. Așa că aproape că simt că fanii nu ne dau de ales! Dar voi spune că va exista într-adevăr un al doilea sezon. Este în capul meu chiar acum. În prezent sunt în proces de planificare. Dar cred că este prea devreme să spun când și cum se va întâmpla asta. Așa că vă promit asta… Gi-Hun se va întoarce și va face ceva pentru întreaga lume„, a declarat Hwang Dong-hyuk.

Citeşte şi Creatorul serialului Jocul Calamarului dezvăluie cum i-a venit ideea scenariului. „M-am întrebat dacă m-aş înscrie într-un joc de supravieţuire, ca să câştig bani pentru familia mea”

Anterior, regizorul și scenaristul sud-coreean spusese într-un interviu pentru Variety că nu era în planurile sale pe termen scurt să înceapă să scrie un al doilea sezon al serialului, deoarece procesul de creare al primului sezon a fost greu, iar simplul gând de începe să scrie din nou este epuizant. Se pare însă că acesta s-a răzgândit între timp.

Jocul Calamarului a înregistrat 111 milioane de vizualizări în primele 30 de zile, fiind cea mai de succes lansare de serial de până acum, conform reprezentanților Netflix.

Citeşte şi Squid Game sezonul 2 va fi şi mai criminal! Urmăreşte trailer-ul mega-producţiei! Jocurile diabolice se vor desfasura pe un vapor