Squid Game sezonul 2 va fi şi mai criminal! Urmăreşte trailer-ul mega-producţiei! Jocurile diabolice se vor desfasura pe un vapor

Kang Sae-byeok, cunoscută și sub numele de Jucătorul 067, a fost unul dintre personajele cele mai iubite din primul sezon din Jocul Calamarului, iar moartea sa i-a dezamăgit mulți telespectatori. Dar poate serialul să răscumpere în sezonul 2 dispariția prematură a acesteia? Netflix a lansat recent un trailer care promite o continuare cel puţin la fel de captivantă a serialului.

25 oct. 2021, 18:58
Squid Game sezonul 2 va fi şi mai criminal! Urmăreşte trailer-ul mega-producţiei! Jocurile diabolice se vor desfasura pe un vapor

Jocul Calamarului este prima incursiune făcută de K-drama în genul jocurilor cu moartea. Aproape imediat după lansare, serialul a devenit cel mai popular din istoria lansărilor Netflix, iar o mare parte din succesul i se datorează performanțelor de excepţie ale actorilor din distribuţie, incluzând-o aici pe Jung Ho-yeon, în rolul dezertoarei nord-coreene Kang Sae-byeok. Deși moartea lui Sae-byeok înseamnă că ea nu va fi unul dintre personajele care se vor întoarce în sezonul 2 din Squid Game, ea rămâne să fie una dintre cele mai îndrăgite „jucătoare” ale serialului.

Dar ce ne oferă sezonul 2? Ce personaje noi, ce provocări?

Citeşte şi Jocul Calamarului a generat venituri de aproape un miliard de dolari, în mai puţin de o lună. Cifrele care aruncă în aer box-office-ul

Netflix a lansat un trailer al sezonului următor, menit să ne stârnească imaginaţia şi să ne facă să aşteptăm nerăbdători continuarea. prima veste bună, şi cea mai importantă deocamdată, este că Jocul Calamarului va avea sezonul 2, deşi nu a fost făcut un anunţ oficial în acest sens din partea regizorului sau a actorilor implicaţi.

Citeşte şi Jucătorul numărul 001 din Squid Game dezvăluie cum celebritatea serialului Netflix i-a schimbat viaţa. „Simt că plutesc”

Producătorii fac tot posibilul să păstreze secretul, iar ceea ce ne oferă în trailer sunt piese dintr-un puzzle care ar urma să se întregească toamna viitoare. Este aproape o certitudine însă faptul că acţiunea în sezonul doi se va desfăşura în largul mării, pe un vapor, deci undeva de unde nu există şanse de scăpare. Sau, cine ştie?