Aşteptarea chinuitoare a luat sfârşit! Studentul român mort în avionul doborât în Ucraina a fost identificat

Aşteptarea chinuitoare a familiei lui Andrei, studentul român mort în avionul doborât în Ucraina, a luat sfârşit după 3 săptămâni. Trupul neînsufleţit al tânărului de 24 de ani a fost identificat, iar familia îl poate ridica acum ca să-l înmormânteze creştineşte. În tragedia din estul Ucrainei, unde un avion malaezian a fost doborât de o rachetă, şi-au pierdut viaţa aproape 300 de persoane.

RomaniaTV.net
09 aug. 2014, 06:41
Aşteptarea chinuitoare a luat sfârşit! Studentul român mort în avionul doborât în Ucraina a fost identificat

Medicii legişti au identificat cadavrul studentului român mort în catastrofa aviatică din Ucraina. Anunţul a fost făcut de autorităţile olandeze. Acum, trupul neînsufleţit va fi transportat spre Canada, acolo unde locuieşte familia sa şi unde va fi înmormantat.

Andrei şi iubita lui Olga, studentă şi ea la Medicină în Cluj, au murit în tragedia aviatică din Ucraina. Alături de ei şi-au pierdut viaţa alte 296 de persoane.

Citeşte şi Zborul MH17. PRIMA CONCLUZIE a investigaţiilor efectuate asupra catastrofei aeriene din Ucraina

O lovitură cumplită a fost vestea morţii lui Andrei pentru bunica sa. Nepotul pe care îl convinsese să vină din Canada şi să urmeze studiile la Cluj îi zâmbeşte acum doar din fotografii.

„Este una dintre pozele cele mai recente. Stau ca prostul ceasuri întregi şi vorbim! Am senzaţia că zâmbeşte ironic şi spune: Lasă, bunico, o să fie bine!”, spune cu lacrimi în ochi bunica studentului.

AVIONUL DOBORÂT ÎN UCRAINA: Un parlamentar din Olanda, printre victimele catastrofei

Drama INIMAGINABILĂ a unei familii. A pierdut PATRU membri în DOUĂ tragedii Malaysia Airlines