ASTRA – CFR CLUJ 2-2 şi Craiova rămâne pe primul loc în Liga 1

Astra și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 2-2. Clujenii pierd șefia în Liga 1, în dauna celor de la CS Universitatea Craiova.  

RomaniaTV.net
05 iul. 2020, 18:22
ASTRA – CFR CLUJ 2-2 şi Craiova rămâne pe primul loc în Liga 1

 

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au condus cu 2-0 şi, în urma egalului, au pierdut locul I în clasament, în favoarea formaţiei CS Universitatea Craiova. 

 

Au marcat: Bordeianu ’31 (a), Alibec ’80 / Rondon ’12, Burcă ’17.

 

Min. 12, 0-1, Itu a şutat la poartă din unghi, de pe partea dreaptă, iar Rondon a deviat balonul în poartă;

 

Min. 17, 0-2, Djokovici a trimis cu capul mingea spre poartă, după o lovitură liberă, Lazar a respins în faţă şi Burcă a împins balonul în poartă;

 

Min. 31, 1-2, Radunovici a şutat dintr-un unghi mic, de pe partea stângă, după ce l-a driblat pe Costache, iar mingea fost deviată în propria poartă de Bordeianu;

 

Min. 80, 2-2, Balaure a centrat pe jos, iar Alibec, nemarcat, a înscris la coluţul lung, de la 7 metri.

R CLUJ LIVE VIDEO : 2-2

A marcat: Bordeianu  autogol ’31, Alibec ’79 / Rondon ’12, Burcă 17

Astra Giurgiu – CFR Cluj, echipele:

  • Astra: Lazar – Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – Seto, Crepuljia, Șerban, Răduț – Budescu, Alibec
  • CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Djokovic, Bordeianu, Itu – Deac, Omrani, Costache

Pentru CFR Cluj, întâlnirea cu Astra Giurgiu reprezintă primul meci disputat după înfrângerea cu Universitatea Craiova, 2-3, în Gruia, rezultat ce le-a permis oltenilor să relanseze lupta la titlu.

De partea cealaltă, Astra vine după victoria, scor 3-2, cu FCSB de runda trecută. 

În actuala stagiune, Astra a învins CFR Cluj cu 3-2 în turul sezonului regular, în timp ce formația antrenată de Dan Petrescu a câștigat ultimele două partide, scor 2-0, respectiv 2-1.

CFR vrea înapoi pe locul 1

Astra nu mai are un obiectiv concret în finalul sezonului, după ce TAS a respins cererea giurgivenilor de a participa în ediția următoare a cupelor europene. Cu toate astea, formația pregătită de Bogdan Andone rămâne competitivă. Runda precedentă a învins FCSB, scor 3-2, și a ajuns la 28 de puncte. Un egal sau o victorie cu CFR ar urca-o pe locul 3 în play-off. 

Pentru prima dată de la startul play-off-ului, CFR se vede pusă în postura de a veni din spate. În acest moment e la două puncte în spatele Craiovei, care s-a impus vineri cu 2-1 contra lui Gaz Metan. Dan Petrescu nu are amintiri plăcute de la Giurgiu. În meciul din sezonul regulat a cedat cu 2-3.

Formaţia Poli Iaşi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a VIII-a a play-out-ului Ligii I. 

Pentru Poli au marcat Luckassen ’25, Tincu ’50 (autogol) şi Horşia ’65, iar pentru Sepsi a înscris Fulop ’43.

Poli Iaşi: Axinte – Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, S. Şerban – Grădinaru, Passaglia, Mihalache, Horşia (De Iriondo ’79) – Omoh (Chacana ’59), Luckassen (Zaharia ’88). Antrenor: Mircea Rednic

Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Diaz ’46), Celea, Tincu, Fl. Ştefan – Achahbar, Vaşvari, I. Fulop (Deaconu ’70) – Ştefănescu (Popescu ’70), Safranko (Karanovic ’75), Carnat. Antrenor: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Passaglia ’30, Luckassen ’83 / Fulop ‘3, Dimitrov ’20, Celea ’65, Achahbar ’81, Carnat ’82

Arbitri: Marcel Bîrsan – Ovidiu Artene, Mihai Marius Marica – Florin Ovidiu Mazilu

Observator de arbitri: Costin Ioan Toma