ASTRA – CSMS IAŞI 4-1 în etapa a 8-a din Liga I. VEZI CLASAMENTUL

Astra a învins, duminică, pe CSMS Iaşi, pe teren propriu, scor 4-1, în etapa a 8-a din Liga I şi a urcat din nou pe locul 1.

23 aug. 2015, 20:02

Astra au deschis scorul din minutul 8 prin Budescu, care a ajuns la 8 goluri în 12 meciuri în toate competiţiile în acest sezon. Cu trei minute înainte de finalul primei părţi acelaşi Budescu a executat perfect o lovitură liberă, iar balonul a ajuns pe capul lui Florea care l-a trimis în poartă, reuşind primul gol în tricoul Astrei. Partea a doua i-a aparţinut în totalitate echipei conduse de Marius Şumudică şi în minutul 50, De Amorim a marcat un gol superb de la marginea careului. Budescu şi-a mai trecut o dată numele pe lista marcatorilor în minutul 55, cînd l-a executat pe Grahovac cu un şut imparabil de la 15 metri. Golul de onoare al ieşenilor a fost marcat de Vasile Gheorghe, în minutul 70, cu un şut anemic la colţul lung.

ASTRA – CSMS IAŞI 4-1
Au marcat:
Budescu ‘8, ’55, Florea ’42, De Amorim ’50 / V. Gheorghe ’70

Astra: Gavrilaş – Pedro Miguel, Geraldo, Ricardo Alves, J. Morais – D. Florea, Budescu, Dandea, Al. Ioniţă, De Amorim – Alibec.

CSMS Iaşi: Grahovac – Voicu, Ciucă, Frăsinescu, Bădic – Enescu, Mitici (V. Gheorghe ’46) – Bosoi, Grigorie, Bole – Golubovic.

CLASAMENT

– CFR Cluj şi Petrolul au fost penalizate cu câte 6 puncte