Craiova a pierdut orice şansă de a mai prinde locul 2. Astra i-a bătut pe olteni şi a obţinut prima victorie din play-off

ASTRA - CSU CRAIOVA 1-0, în ultimul meci din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de japonezul Takayuki Seto, în minutul 79.

23 apr. 2018, 15:15
Craiova a pierdut orice şansă de a mai prinde locul 2. Astra i-a bătut pe olteni şi a obţinut prima victorie din play-off

ASTRA – CSU CRAIOVA 1-0 (T. Seto – min. 79). Devis Mangia, antrenorul echipei din Bănie, a aliniat o echipă cu mai multe schimbări faţă de echipa de bază, printre noutăţi fiind portarul Laurenţiu Popescu, fundaşii Marius Briceag şi Vladimir Screciu, mijlocaşul Andrei Santos sau atacantul Andrei Burlacu.

Astra, antrenată de Gheorghe Mulţescu, tehnician care a pregătit echipa din Craiova în sezonul trecut, a obţinut prima sa victorie din play-off.

Ambele meciuri din sezonul regulat s-au terminat la egalitate, 1-1 şi 2-2, iar în turul play-off-ului CSU Craiova a câştigat cu 1-0.

CSU Craiova are un singur punct în ultimele trei deplasări.

Clasament:

1. FCSB 6 4 2 0 11:4 42
2. CFR Cluj 6 2 4 0 7:5 40
3. CS ‘U’ Craiova 6 2 2 2 5:4 34
4. FC Viitorul 6 2 2 2 8:6 30
5. Astra Giurgiu 5 1 1 3 2:7 26
6. Poli Iași 5 0 1 4 3:10 21

Componenţa formaţiilor:

Astra Giurgiu: Iliev – Bejan, Polczak, Erico da Silva, Radunovici – Mrzljak, Takayuki – Balaure, Fl. Matei, Al. Stan – Abang.

CS U Craiova: L. Popescu – Screciu, Kelici, Tiago Ferreira – Briceag, Bernardes, Mateiu, Bancu – Bărbuț, Băluță, Burlacu.

Etapa a 6-a din play-off se încheie cu un meci între o finalistă de Cupă și o viitoare (cel puțin) finalistă de Cupă. La Giurgiu, Astra primește vizita celor de la CS „U” Craiova, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Viitorul – FCSB este live video online, luni, 23 aprilie, de la ora 20:45.

ECHIPELE PROBABILE

Astra: Iliev – Belu, Erico, Polczak, Stan – Takayuki, Dandea, Fl. Matei – Balaure, Vera, Buş.

CS U Craiova: Calancea – R. Popa, Gardoş, T. Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluţă, Mitriţă.

Arbitri: Cătălin Popa – Ovidiu Artene şi Vasile Marinescu.

Cu nouă goluri marcate în ultimele două meciuri, CS U Craiova merge să ia trei puncte la Giurgiu. Oltenii au doar o victorie în ultimele cinci deplasări cu Astra. „Este dificil, dar mergem acolo să jucăm fotbalul nostru”, a declarat antrenorul Craiovei, italianul Devis Mangia.

ASTRA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT TELEKOM SPORT STREAMING. Stadionul Marin Anastasovici va găzdui un meci între două echipe aflate în stări de spirit diferite. Dacă Astra vine după un eșec clar cu FCSB, scor 0-3, „U” Craiova tocmai a distru-o pe FC Botoșani în manșa tur din semifinalele Cupei României, scor 5-1.

ASTRA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT TELEKOM SPORT STREAMING. La Giurgiu vom avea un duel între ultimele două echipe ale lui Gigi Mulțescu. Cu experimentatul antrenor pe bancă, Universitatea a trăit o perioadă bună în Liga 1, cu o calificare în play-off, o semifinală de Cupă și o prezență în cupele europene. Acum, cu Mangia pe bancă, Craiova o duce și mai bine: ocupă locul 3, e deja în finala Cupei și joacă un fotbal total.

ASTRA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT TELEKOM SPORT STREAMING. Din 2015 nu a mai pierdut Craiova la Giurgiu. Între timp, au urmat o victorie și două remize. În turul play-off-ului, Craiova a învins-o greu pe Astra lui Edi Iordănescu, după un gol marcat de Mitriță în minutul 82.

ASTRA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT TELEKOM SPORT STREAMING. Întrucât Craiova înseamnă spectacol, fie el al golurilor, al fazelor tari sau al erorilor din defensivă, pentru acest meci recomandăm un pont curajos: „ambele înscriu” la cotă 2,05! Craiova nu mai are niciun obiectiv în Liga 1, Astra la fel, iar spectacolul ar trebui să primeze la acest meci! Să nu uităm aspectul Gigi Mulțescu, un antrenor care preferă un 3-3 în dauna unui 0-0!