ASTRA DINAMO ZAGREB 1-0. Prima victorie în Liga Europa pentru Astra Giurgiu

ASTRA DINAMO ZAGREB 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bukari, în minutul 50. În cealaltă partidă a grupei, Celtic Glasgow - Red Bull Salzburg 1-3.

27 nov. 2014, 07:06
ASTRA DINAMO ZAGREB 1-0. Prima victorie în Liga Europa pentru Astra Giurgiu

ASTRA DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO 1-0. Ghanezul Sadat Bukari (50) a marcat golul Astrei, cu capul, din centrarea japonezului Takayuki Seto.

Click aici pentru a vedea Astra – Dinamo Zagreb

Meciul dintre Astra și Dinamo Zagreb, disputat, joi, la Giurgiu, va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, cu Serghei Lapoşkin la centrul terenului. Lapoşkin va fi ajutat de asistenţii Nikolai Golubev și Aleksei Lebedev, respectiv de asistenţii suplimentari Vitali Meşkov şi Aleksandr Egorov. Arbitru de rezervă va fi Tihon Kalugin, conform site-ului oficial al UEFA.

ASTRA DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. Astra ocupă ultimul loc în grupă, cu doar un punct, și nu mai are nicio șansă la calificarea în 16.imile de finală ale competiției, în timp ce Dinamo Zagreb, cu 3 puncte mai are doar șanse matematice. FC Salzburg are 10 puncte, iar Celtic, 8 puncte.

ASTRA DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. Dinamo Zagreb mai are şanse foarte mici de calificare în primăvara europeană. Cu 2 etape înainte de final, croaţii se află pe locul 3 în Grupa D, fiind la 5 puncte de ocupanta locului 2, Celtic. Pentru a se clasa pe poziţia a doua, Dinamo Zagreb are nevoie de victorii în meciurile cu Astra (deplasare) şi Celtic (acasă)  – la 2 goluri diferenţă -, iar scoţienii să nu câştige partida de pe Celtic Park cu FC Salzburg.

ASTRA DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. Oleg Protasov, antrenorul celor de la ASTRA, pare resemnat înaintea meciuluic u DINAMO ZAGREB. „Aș vrea ca echipa să înscrie goluri, știu că nu mai avem șanse să mergem mai departe. Cei care sunt acum la echipă o să dea tot ce e mai bun pentru că e un meci frumos. E clar că echipa este obosită pentru că într-adevăr s-au strâns foarte multe jocuri în ultima perioadă, însă asta este, trebuie să rezistăm”, a declarat Oleg Protasov înainte de ASTRA -DINAMO ZAGREB.

ASTRA DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. Echipe probabile:

Astra: Lung – Pliatsikas, Youssef, Oros, Morais – Seto, Yahaya – Enache, Budescu, William – Bukari.

Dinamo Zagreb: Eduardo – Pinto, Sigali, Simunic, Pivaric – Brozovic, Vukojevic – Soudani, Antolic, Eduardo – Cop.

ASTRA DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. Partida ASTRA – DINAMO ZAGREB se joacă, joi, de la ora 22:05, şi este LIVE VIDEO la Digi Sport, Dolce Sport şi Sport.ro, şi pe RomaniaTV.net. Află unde vezi ASTRA DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO.