ASTRA GIURGIU-VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Campioana are şanse la primăvara europeană

ASTRA GIURGIU-VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Campiona României joacă de la ora 20.00, pe Arena Naţională, al patrulea său meci în grupele Ligii Europa. În urmă cu două săptămâni Astra a câştigat cu 2-1 în Cehia.

03 nov. 2016, 09:25
ASTRA GIURGIU-VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Campioana are şanse la primăvara europeană

ASTRA GIURGIU-VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Victoria de la Plzen le oferă giurgiuvenilor şanse reale la calificarea în 16-imile Ligii Europa, condiţia esenţială fiind obţinerea celor trei puncte şi astăzi, în returul cu cehii.

1. AS Roma 3 1 2 0 8:4 5
2. Austria Viena 3 1 2 0 6:5 5
3. Astra Giurgiu 3 1 0 2 4:8 3
4. Plzen 3 0 2 1 2:3 2

ASTRA GIURGIU-VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DOLCE SPORT. „Va fi un meci diferit față de partida de la Plzen. Sperăm să intrăm la fel de motivați și să obținem cele trei puncte. Alibec e un jucător important, a fost decisiv și anul trecut și acum. Păcat că nu joacă, dar sunt jucători valoroși care îl pot înlocui.

Echipa noastră, ca lot, este destul de bună. Sperăm să nu se întâmple accidentele din campionat și în cupele europene. La noi s-au rezolvat problemele acum. Avem foile depuse la federație, când vor veni banii de la UEFA vom primi și noi banii.

Sperăm să ne vină prietenii, amicii. Sperăm să vină spectatori totuși, este un meci de cupele europene„, a prefaţat Cristian Săpunaru meciul din această, care se va juca de la ora 20.00, pe Arena Naţională.