Astra îşi pedepseşte vedeta. Alex Ioniţă va fi trimis la echipa a doua

Preşedintele clubului Astra Giurgiu, Dănuţ Coman, a declarat, marţi, la Digisport Matinal, că atacantul Alexandru Ioniţă va merge la echipa a doua a grupării, subliniind că miercuri va avea loc o discuţie cu oficialii de la CFR Cluj privind transferul acestuia.

09 ian. 2018, 10:10
Astra îşi pedepseşte vedeta. Alex Ioniţă va fi trimis la echipa a doua

Ioniţă va merge la echipa a doua, nu a înţeles că îi va fi foarte greu să stea acolo o lungă perioadă. Mai are un an contract cu Astra şi probabil că această perioadă o va petrece la echipa a doua. Vorbim de un fotbalist care a fost selecţionat la echipa naţională, care e tânăr şi are perspective. Consider că e sfătuit prost de oamenii de lângă el. Nu ne condiţionează transferul lui perioada de transferuri. Indiferent dacă va pleca sau nu, noi vom aduce jucători. Cu CFR sunt doar discuţii. Nu avem nicio ofertă scrisă pe adresa clubului. Au existat discuţii, dar au rămas la acest stadiu. Vom avea o discuţie cu CFR Cluj mâine şi vom vedea dacă vom ajunge la un acord„, a declarat Dani Coman.

Coman a precizat că Ioniţă vrea să plece de la Astra, deşi oficialii au dorit să-i prelungească acordul: „E la mijloc într-un război care nu îl avantajează sub nicio formă. E adevărat că vrea să plece. Noi am vrut să îi prelungim contractul şi i-am oferit o sumă consistentă la semnătură, 100.000 de euro. Salariul lunar, împreună cu suma oferită la semnătură, era poate cel mai mare salariu pe care l-a avut un jucător de la Astra, peste Budescu şi Alibec, dar nu asta era important. Avea şi o clauză. Eu i-am explicat: „Alex, ai 10 goluri. Dacă dai 5 goluri până la final, suma pusă de club nu înseamnă nimic; nu vei avea o ofertă, ci vei avea 5 oferte pe suma asta”. Indiferent ce am vorbit cu el, peste 10 minute a uitat. Am vorbit şi cu el, şi cu părinţii lui, de mai multe ori. E clar că e influenţat din exterior„, a mai spus Dani Coman.

Ioniţă mai are un an de contract cu Astra Giurgiu.