ASTRA-STEAUA LIVE VIDEO DOLCE SPORT 2-0. Giurgiuvenii, tot mai aproape de titlu

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, Astra Giurgiu s-a distanţat la şase puncte de Steaua, după victoria cu 2-0 obţinută sâmbătă seara, în faţa roş-albaştrilor.

16 apr. 2016, 15:51
ASTRA-STEAUA LIVE VIDEO DOLCE SPORT 2-0. Giurgiuvenii, tot mai aproape de titlu

ASTRA-STEAUA LIVE VIDEO DOLCE SPORT

Click aici pentru a vedea meciul Astra-Steaua

Min. 77 GOL Astra, tot din penalty! Alibec a transformat lovitura de la 11 metri, după ce Varela l-a faultat în careu pe Teixeira. 2-0 pentru Astra!

Min. 64 Bară Steaua! Hamrun trage cu efect, din afara careului, mingea loveşte exteriorul barei din dreapta lui Lung şi iese în aut de poartă.

Min. 46 Dublă schimbare la Steaua: Enache şi Marica au intrat în locul lui Tamaş şi Bourceanu.

Min. 45 GOL ASTRA! Găman a transformat cu siguranţă un penalty foarte clar acordat giurgiuvenilor de Balaj, la un fault al lui Varela. 1-0 pentru Astra!

Min. 36 Cea mai mare ocazie a Stelei! Chipciu şutează din prima, în cross, dar Lung respinge în corner. A fost un şut destul de moale, după o pasă de aproape 50 de metri a lui Tamaş.

Min. 21 Bombă a lui Pintilii, de la 25 de metri, mingea trece puţin peste poartă.

Min. 17 Primul şut pe poartă al Stelei, dar portarul Lung prinde fără probleme mingea trimisă de Adi Popa.

Componenţa formaţiilor:

Astra: S. Lung jr. – Queiros, Găman, Oros, J. Morais – Seto, Lovin – Boudjemaa, Boldrin, De Amorim – Alibec.

Steaua: Niță – Tamaș, Varela, Toșca, Momcilovic – Pintilii, Bourceanu – Popa, Stanciu, Hamroun – Chipciu.

În momentul de faţă, Astra Giurgiu are un avans de trei puncte faţă de Steaua, iar dacă trupa lui Şumudică se împune astăzi se poate spune practic că titlul în Liga 1 este jucat. De aceea, trupa lui Reghecampf nu are prea multe opţiuni şi se află în faţa celei mai importante partide a acestei primăveri. Victoria ar face-o pe Steaua favorită la titlu, având avantaj în disputele directe cu Astra, în timp ce la egal titlul rămâne să se joace până în ultima etapă, dar mare favorită ar rămâne Astra.

ASTRA-STEAUA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Astra şi Steaua se vor confrunta pentru a 26-a oară în Liga 1, palmaresul precedentelor dueluri fiind favorabil grupării bucureştene, care s-a impus de 11 ori, în timp ce actualii giurgiuveni şi-au trecut în cont opt succese.