Astra – Viitorul 1-1 în etapa a 6-a. Gabriel Tamaş a revenit în Liga 1 cu AUTOGOL. Vezi CLASAMENTUL

Astra şi Viitorul au remizat, luni, la Giurgiu, scor 1-1, în ultimul meci din etapa a 6-a a Ligii 1.

19 aug. 2019, 19:38

Astra l-a readus pe Gabriel Tamaș în România după doi ani. La prima apariție la Giurgiu, stoperul a marcat în poarta proprie ca și cum asta ar fi vrut, cu un plonjon de vârf experimentat. Iancu a centrat din corner, balonul a șters un jucător de la colțul scurt și a rămas la semiînălțime în dreptul lui Tamaș, în fața porții. Internaționalul a plonjat și a trimis mingea în plasă imparabil!

Viitorul nu s-a apărat în faza următoare, când au atacat alb-negrii. Tounkara a trecut de Țâru și de Boboc, a șutat și Mladen a scos mingea de pe linia porții. Gazdele au primit balonul înapoi și a marcat Gheorghe, singur în centru la o pasă a lui Răduț. O deviere a lui Boboc a ajutat șutul lui Gheorghe să-l depășească pe Căbuz.

Astra Giurgiu – Viitorul 1-1

V. Gheorghe 39 / Tamaș 38a

Astra: Kitanov – Bruno, G. Tamaş, Graovac, Radunovic – Simion,Răduţ, Crepulja – Stahl (Gheorghe ’18), Tounkara (Ajayi ’46), Fl. Matei (Begue ’67). Antrenor: Dan Alexa.

Viitorul: Căbuz – Mladen, Ţâru, P. Iacob (Filip ’46), R. Boboc – A. Ciobanu, Achim, Artean (Houri ’46) – Măţan (Calcan ’71), G. Ganea, G. Iancu. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Clasament