Astra – Voluntari 1-1 în etapa a 6-a. Budescu, GOL la revenire. VEZI CLASAMENTUL

Astra și FC Voluntari au terminat la egalitate, duminică, meciul din etapa a 6-a din Liga I, scor 1-1.

28 aug. 2016, 19:59
Astra – Voluntari 1-1 în etapa a 6-a. Budescu, GOL la revenire. VEZI CLASAMENTUL

Astra a început asaltul încă din start, când Săpunaru a reluat cu capul puțin peste poartă după o lovitură de colț. Apoi, în minutul 19, Alibec și-a încercat norocul cu un șut de la distanță, după ce l-a văzut ieșit pe Bornescu, dar mingea n-a prins cadrul porții. Prima ocazie a ilfovenilor a purtat semnătura lui Ivanovici, cu 5 minute înainte de finalul reprizei, când l-a întins serios pe Gavrilaș cu un șut din întoarcere.

Imediat după pauză, Astra s-a văzut condusă după reușita lui ex-stelistului Laurențiu Marinescu, care a prins un șut splendid de la 20 de metri. Constantin Budescu a intrat și el pe teren în minutul 58 în locul lui Daniel Niculae. Budescu, revenit sub formă de împrumut din China, a marcat golul egalizator al Astrei în minutul 64 dintr-o pasă superbă a lui Alibec.

ASTRA – FC VOLUNTARI 1-1 (VIDEO)

Budescu 64 / Marinescu 49

Astra: Gavrilaş – Săpunaru, G. Alves, Fabricio, Al. Stan – A. Ioniţă II (Balaure 58), Lovin, T. Seto (Nicoară 46), Teixeira – D. Niculae (Budescu 58), Alibec.

Voluntari: Bornescu – Filipov, Balaur, Maftei, Cazan – Novac, Moke, Marinescu – Popadiuc (Căpăţână 64), Cernat (Ad. Bălan 73), Ivanovici.

Tot duminică, CS U Craiova – Viitorul 2-1.

CLASAMENT