ASTRA – VOLUNTARI, finala CUPEI ROMÂNIEI. Ilfovenii au scos Craiova în SEMIFINALE

FC Voluntari și-a conservat avantajul de 1-0 obținut în meciul tur al semifinalelor Cupei României, cu CSU Craiova, și s-a calificat în finală, unde va întâlni fosta campioană, Astra.

18 mai 2017, 19:32
ASTRA – VOLUNTARI, finala CUPEI ROMÂNIEI. Ilfovenii au scos Craiova în SEMIFINALE

Oltenii au început meciul în forță, iar Burlacu a lovit bara după 17 minute, la capătul unei acțiuni pe cont propriu, în care a șutat de la marginea careului. Balonul a lovit rădăcina barei, iar apoi a ieșit în afara terenului. Totul lui Burlacu i-a aprținut și cea de-a doua ocazie importantă a oltenilor, ratată în minutul 22, când lobul său nu a nimerit cadrul porții lui Balauru.

Partea a doua a aparținut ilfovenilor,care au pus mai mult pericol la poarta lu Calancea, în timp ce atacurile delor de la CS U nu au avut de multe ori finalitate. Voluntari a ratat o ocazie importantă în minutul 51, prin Marinescu, al cărui șut a fost însă reținut de poartarul oaspeților. Tot Marinescu a mai trecut pe lângă gol cu 10 minute înainte de final, când a încercat să-l păcălească pe Calancea cu un lob, dar balonul a trecut pe lângă vinclu.

FC Voluntari se află la cea mai importantă performanță din istorie. Finala Astra – Voluntari se va juca pe 27 mai, la Ploiești

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a declarat, joi seară, că nu va mai continua la CS Universitatea Craiova din sezonul viitor. Pentru tehnician, meciul cu FC Voluntari, scor 0-0, din returul semifinalelor Cupei României, a fost ultimul la gruparea olteană.

„Am dominat două meciuri şi ne-am bătut singuri cu o echipă care s-a apărat 80 de minute acolo şi 90 şi ceva aici. Lipsa de îndemânare, de experienţă, din varii motive am ajuns să avem un lot subţire valoric. Accidentaţi, unii au plecat. Am făcut tot ce a ţinut de mine. Final de drum pentru mine la Craiova. Nu mai continui şi asta e cel mai important. A fost o colaborare bună, dar filosofii diferite, eu am vrut mai mult, dar nu s-a reuşit. Era normal să se tatoneze mai multe posibilităţi. Acum vine noul antrenor”, a spus Mulţescu la DigiSport.

Gheorghe Mulţescu, în vârstă de 65 de ani, a preluat CS Universitatea Craiova în iunie 2016.