Astrele le-au adus împreună. Cum s-au cunoscut Cristina Demetrescu şi Neti Sandu: „Două mâini trăgeau de o bluză. I-am zis: Pe tine te îmbracă Pro TV-ul, lasă-mi-o mie”

Cristina Demetrescu şi Neti Sandu sunt doi dintre cei mai iubiţi astrologi din România. Cele două s-au cunoscut într-un mod cel puţin haios, în mijlocul unui magazin din mall.

18 dec. 2021, 23:22
Astrele le-au adus împreună. Cum s-au cunoscut Cristina Demetrescu şi Neti Sandu: „Două mâini trăgeau de o bluză. I-am zis: Pe tine te îmbracă Pro TV-ul, lasă-mi-o mie”

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruţă, Cristina Demetrescu a povestit cum s-a cunoscut cu Neti Sandu, într-un magazin de haine, trăgând amândouă de o bluză.

Cum s-au cunoscut Cristina Demetrescu şi Neti Sandu

Este o întâmplare foarte haioasă. M-am dus la mall să cumpăr ceva, aveam emisiune. Pe mine nu mă îmbrăca nimeni, nu mă îmbracă nici acum, vestimentația îmi aparține din bugetul personal. Eu stau în cartierul acela cu două mall-uri și am intrat în unul dintre magazine.

M-am dus către un stand și efectiv am întins mâna după o bluză care mi-a plăcut și, în momentul acela, am mai văzut o mână. Două mâini trăgeau de o bluză. Mă întorc și o văd pe Neti Sandu. Foarte spontan, îi zic: auzi, eu știu că pe tine te îmbracă Pro TV, nu mi-o dai mie? Am cumpărat-o eu și am rămas în mijlocul magazinului de vorbă”, a spus Cristina Demetrescu în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Neti Sandu dezvăluie motivul pentru care este singură: „Nu vreau să fiu cu cineva doar ca să nu fiu singură”

Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, Neti Sandu a răspuns curiozităţii artistului, curiozitate împărtăşită, de altfel, de toţi fanii ei, referitoare la relaţiile cu sexul opus.

Citeste si Neti Sandu a realizat horoscopul pe 2022. Marele Benefic al Zodiacului aduce veşti bune, dar atenţie la Mercur retograd. Previziuni complete

Astrologul a explicat că, pentru ea, relaţia presupune mai mult decât împărţirea saricnilor zilnice.

Eu nu vreau să stau cu cineva doar pentru că nu pot să stau singură. Aici e problema cu dependențele! Tu întâi trebuie să-ți rezolvi aceste dependențe și, dacă este loc să intre cineva în viața ta, să intre. Trebuie să fie o complementare. Eu văd o prietenie, o relație, eu altfel văd trăitul cu cineva. Nu cu ia și tu, fă și tu piața, da, se fac și astea, dar la alt nivel.

E foarte greu să conviețuiești, în general. Dar am experimentat trăitul în doi. Mi-a plăcut. Am stat zece ani. Da. A fost așa cum am avut eu nevoie. Ideea este că trebuie să te completezi. Multe lucruri pe care le faci să fie admirate, aprobate de partener și tu să ai tot timpul ce să admiri”, a explicat Neti Sandu.

Citeste si Motivul pentru care Neti Sandu nu-şi schimbă tunsoarea: „Dacă există o metodă ca eu să-mi fac părul să stea perfect, de ce să fac să fie altfel?”