Motivul pentru care Neti Sandu nu-şi schimbă tunsoarea: „Dacă există o metodă ca eu să-mi fac părul să stea perfect, de ce să fac să fie altfel?”

O vedem pe micile ecrane de peste 25 de ani, vorbindu-ne despre mişcările astrelor şi despre lucrurile la care ne predispun acestea. Şi tot de atâţia ani, are aceeaşi coafură care, ca şi în cazul Andreei Esca, a devenit o marca înregistrată.

23 nov. 2021, 12:55
Motivul pentru care Neti Sandu nu-şi schimbă tunsoarea: „Dacă există o metodă ca eu să-mi fac părul să stea perfect, de ce să fac să fie altfel?”

Motivul pentru care Neti Sandu nu-şi schimbă tunsoarea nu este acela că ar purta perucă, după cum mărturiseşte celebra astroloagă. Într-o apariţie recentă la tv, a fost vizibil faptul că podoaba sa capilară dă semne de… împuţinare, după cum se vede clar în imagine.

Motivul pentru care Neti Sandu nu-şi schimbă tunsoarea

Neti Sandu a dezvăluit, într-un interviu pentru revista Viva!, că, de-a lungul timpului, au existat mulţi stilişti care i-au propus să-i schimbe coafura. Nu s-a împotrivit, dar a pus o singură condiție: ca noua coafură să-i vină mai bine. Astfel, a încercat să-și lase și părul mai lung, și-a schimbat și coafura, dar imaginea pe care o vedea în oglindă nu a impresionat-o în mod deosebit. Aşa că a revenit de fiecare dată la look-ul care a consacrat-o.

Citeste si Ion Dichiseanu, semne de dincolo de moarte. Simona Florescu: „L-am întrebat dacă m-a iubit. Am rămas blocată de modul în care am primit răspuns la întrebare”

Am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Mi s-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis «îți stă mai bine, rămâi așa». Ideea este că, din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect.

Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat… Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu. (…) După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți”, a povestit Neti Sandu pentru sursa citată.

Neti Sandu, împotriva operaţiilor estetice

Celebra astroloagă a Pro TV-ului nu este adepta intervenţiilor estetice. Spune că i se pare normal să se îngrijească cât de mult poate, dar îşi acceptă vârsta şi ştie că nu o poate ţine pe loc oricât de mult ar interveni din exterior.

Citeste si Zanni, în depresie din cauza lui Alex Velea? „Sunt varză. Nu mai știu cine sunt, ce vreau. M-au plictisit toți”

Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri, dar nu vreau să fac nimic altceva în afară de ceea de depinde de mine, ce pot controla eu. Să mănânc simplu, să îmi pun niște pad-uri cu apă rece pe ochi ca să fiu mai odihnită. Nu sunt pentru alte modificări, pot să trăiesc cu mine așa și pot accepta faptul că am îmbătrânit.

Nu știu unde au încăput toți acești 61 de ani, mă simt și tânără și bătrână. Resimt vârsta într-un fel, pe de altă parte nu o văd în toate momentele. Eu mă accept așa cum sunt, nu simt nevoia să schimb nimic la mine.

Da, aș vrea să nu se vadă ridurile, cum spuneam, dar nu sunt în stare să fac ceva în privința asta, deoarece și dacă nu s-ar mai vedea, ce se întâmplă? Eu pot trăi cu mine așa și nu mi-a spus nimeni că ar trebui să schimb ceva. Înseamnă că și lumea mă acceptă astfel, pentru că de la bun început, eu nu am plecat cu statutul de diva, eu am ceva de spus. Și dacă am ceva de spus, mi se acceptă și ridurile, așa cred. Dar important e ce simt eu”, a povestit Neti în interviul acordat revistei Viva!


loading...
Partenerii noștri