AstroDestin: Află ce şanse ai să-ţi regăseşti iubirea dintr-o viaţă anterioară

Cu siguranţă ai auzit până acum poveşti despre iubiri dintr-o altă viaţă sau suflete pereche, despre sentimente greu de explicat sau emoţii puternice, fără să aibă o explicaţie logică. Sunt persoane care îşi retrăiesc iubirile dintr-o altă viaţă şi nu pot explica logic ce se întâmpla în momentele acelea.

RomaniaTV.net
13 mart. 2014, 08:34
AstroDestin: Află ce şanse ai să-ţi regăseşti iubirea dintr-o viaţă anterioară

Dar, nu toata lumea este la fel de norocoasa in dragoste, iar foarte multi dintre noi alergam aproape o viata intreaga in cautarea sufletului pereche.

Afla ce sanse ai sa-ti regasesti iubirea dintr-o viata anterioara, in functie de zodia ta.

Berbec

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt predispuse sa sufere din dragoste, isi intalnesc cu greu jumatatea, iar de cele mai multe ori nu stiu cum sa reactioneze. Incapatanarea tipica acestei zodii le impiedica sa vada dincolo de anumite aspecte. Chiar daca trebuie sa treaca prin mai multe suferinte, aceste persoane isi vor intalni, in cele din urma, iubirea dintr-o alta viata. Totul va depinde de ele, daca se vor simti pregatite sau nu, pentru intalnirea cu destinul.

Taur

Aceste persoane vor suferi de mai multe ori din dragoste, si nu pentru ca asa le este destinat, ci pentru ca au tendinta sa se indragosteasca de cine nu trebuie, iar atunci cand intalnesc sufletul pereche nu il accepta foarte usor. Taurii trebuie sa invete sa se accepte mai intai pe ei, apoi sa ofere iubire doar acelor persoane care sunt dispuse sa primeasca si sa aprecieze cu adevarat ce le este oferit.

Gemeni

Gemenii sunt persoane foarte sociabile, pline de viata, mereu prezente la toate evenimentele din oras, asa ca acest lucru ii poate ajuta atunci cand se afla in cautarea sufletului pereche. Povestea lor de iubire poate fi foarte frumoasa si au toate sansele sa-si gaseasca foarte repede iubirea dintr-o alta viata.

Citeste continuarea pe Ele.ro.