Astrogramă Revelion 2021. Zodiile se lovesc de probleme începând de anul viitor! Avertisment pentru toți nativii zodiacului

Anul 2021 a venit cu situații care mai de care mai neașteptate pentru toți nativii zodiacului. Surprizele le-au copleșit pe unele dintre zodii, însă la sfârșit de an totul a intrat pe un făgaș normal.

29 dec. 2021, 15:52
Astrogramă Revelion 2021. Zodiile se lovesc de probleme începând de anul viitor! Avertisment pentru toți nativii zodiacului

Astrogramă Revelion 2021. Nici anul viitor zodiile nu vor scăpa de provocări. Iată cum arată astrograma pentru anul viitor.

Astrogramă Revelion 2021. Zodiile se lovesc de probleme începând de anul viitor! Avertisment pentru toți nativii zodiacului

„Astrograma ne arată un Saturn pe cuspida casei 5. Ce înseamnă asta? Austeritate! Anul următor, nu că e o criză, nu că vine apocalipsa, dar fiecare ne vom înfrâna anumite pofte, dorințe, nu o să mai putem să fim așa cum eram. Saturn pe cuspida 5 are legătură și cu copiii. Sunt curioasă câți vor mai dori să facă un copil de la anul?! Natalitatea cum va fi? Nu va fi foarte bună! Nu degeaba s-au gândit la un minister al familiei și că ceva trebuie făcut în acest sens.

Saturn o să afecteze foarte mult natalitatea în următorul an, poate mai mult ca în alți ani sau poate vom auzi niște știri mai alarmante, la modul că nu se raportează doar la 2022, dar fac așa o predicție pentru mulți ani de acum în colo…

Vorbim foarte mult și despre nefericire și cu Jupiter care a intrat recent în Pești, o să vedeți multe discuții despre sănătatea mintală. Vom începe să avem probleme, ne vom simți foarte depresivi. Începem anul cu curaj, călătorii, învățăm, studiem, dar undeva ne vom lovi de o condiție, de niște limite personale și ne nefericirea cu care noi am crescut, pentru că noi preferăm să zicem că suntem bine, dar înauntru să fim putrezi.

Vorbim despre natalitate și veți vedea că dorința va fi să avem mai multe evenimente ca până acum, nu știu cum le vom putea face, vorbim și de faptul că nu vom mai avea acces la banii noștri ca până acum, nu vom mai avea fonduri ca până acum și ne vom baza pe fonduri venite din altă parte.

Anul viitor, conform astrogramei Revelionului, mulți dintre noi se vor gândi unde stau, cu chirie, la casă, sistemul imobiliar, sistemul de achiziții, piața imobiliară se va schimba! Avem acolo foarte multe planete în anul 2022, inclusiv acum, de Revelion, toți vom discuta cu un pahar de șampanie în mână unde rămânem, dacă ne mutăm, unde ne mutăm, sunt prețuri mari, nu ne putem atinge, nu ne putem gândi la ele… este o altă tematică importantă a acestui an.”, a spus astrologul  Daniela Simulescu, pentru DC News.

Poți citi continuarea aici.

Citește și: Horoscop BANI si SUCCES 28 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Bate vântul prin conturi! Influente in casa banilor!