Horoscop BANI si SUCCES 28 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Bate vântul prin conturi! Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 28 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

28 dec. 2021, 10:14
Horoscop BANI si SUCCES 28 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Bate vântul prin conturi! Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 28 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022.

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Este greu sa mentii o stare de echilibru, un singur pas gresit si poti ruina totul. Fii realist si tot timpul  in alerta, daca vrei sa eviti capcanele si greselile. Finantele raman neschimbate, dar trebuie sa acorzi o atentie sporita oricaror problemel legale sau birocratice. Tine-ti sub control cheltuielile.

Horoscop Urania 2022. Atenţie la Mercur retrograd, ce zodii au noroc cu carul, ce zodii sunt lovite de ghinioane
Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Pot aparea obstacole si dificultati care necesita o manipulare atenta si multa rabddare. Te poti simti scos din ritm, dar nu trebuie sa te dai batut, oricat de mult s-ar intarsia proiectele tale. Finantele necesita o organizare si planificare imediata si amanuntita. Te vei simti mult mai in control daca stii cum vine si unde pleaca fiecare banut. In acest fel, nu te vor mai stresa cheltuielile viitoare.

Horoscop 2022. Zodii care nu se vor îmbolnăvi deloc anul viitor. Aceşti nativi vor avea cel mai rezistent sistem imunitar
Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Treaba ta merge bine si va merge si mai bine daca ti-ai pastra o stare de calm si ai reusi sa nu te mai iriti si frustrezi la fiecare lucru ce nu-ti iese din prima. Fii consecvent, urmeaza-ti planurile si incearca de cate ori este nevoie. Pana la urma vei depasi dificultatile. La capitolul finante trebuie sa fii mai precaut si sa eviti cheltuielile in exces.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri