Astrograma României realizată de Maria Sârbu. Cele două probleme majore cu care ne vom confrunta în acest an. Care sunt perioadele favorabile pentru români

Cunoscutul astrolog Maria Sârbu a realizat astrograma României pentru perioada februarie 2022 - februarie 2023. Potrivit previziunilor acesteia, anul 2022 ne va aduce o serie de provocări, dar vom avea parte şi de multe perioade bune din punct de vedere social.

25 feb. 2022, 17:55
Astrograma României realizată de Maria Sârbu. Cele două probleme majore cu care ne vom confrunta în acest an. Care sunt perioadele favorabile pentru români

Astrograma României realizată de Maria Sârbu. Economia va fi, însă, puternic zdruncinată în acest an. Până la mijlocul lunii iunie, sunt posibile probleme economice mai acute decât în a doua jumătate de an. Pe plan politic, se observă o ignoranţă a autorităţilor vizavi de unele pericole, iar lucrul acesta poate avea consecinţe grave după luna aprilie.

Astrograma României realizată de Maria Sârbu. Perioade favorabile

România va traversa o perioadă favorabilă din iunie până în iulie şi apoi, din noi, în februarie 2023. Stresul și problemele românilor vor fi continue până la toamnă. Multe afaceri vor avea serios de suferit, iar către finalul lunii iulie cei care lucrează în presă se vor confrunta cu probleme serioase.

Luna noiembrie poate veni cu o situaţie de criză. Sunt multe blocaje pe care poporul ar trebui să le pună pe stop. Dar pentru asta, conform astrologului, românii ar trebuie să atingă un nivel superior de dezvoltare. E musai să aprindem lumina divină pentru că urmează ani grei, 2024 va fi un an de haos, 2022 este punctul culminant.

Citeste si Horoscop Urania 26 februarie – 4 martie 2022. Luna Nouă în Pești aduce noi începuturi. Este o perioadă propice renunţării la convingeri vechi şi evoluţiei

Nu este un an în care ne vom debloca în mod miraculos, dar ar fi bine să lucrăm puţin la obiective. Acest an insistă mai mult decât ceilalţi să ne punem în valoare foarte pragmatismul şi mai ales capacitatea de a fi coerenţi. Este anul în care ar fi bine să ne aducem aminte de valorile noastre şi de bucuria de a trăi.

Două probleme majore cu care ne vom confrunta în acest an

O problemă majoră cu care se confruntă românii o reprezintă exigența față de celălalt și astfel lipsa de armonie la nivel energetic între noi. Recomandabil este să lăsăm criticile deoparte, mai cu seamă cele care vin din frustrare şi sunt neconstructive.

Citeste si Cele mai norocoase ZODII până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste. Zilele norocoase din 2022 pentru fiecare

O altă problemă cu care ne vom confrunta des anul ăsta o reprezintă tendinţa de a ne complica. Românul este învățat cu greul, el nu cunoaşte o altă realitate decât cea a lucrurilor făcute cu mult efort. Acest lucru nu îl avantajează dacă vrea cu adevărat să atingă alte niveluri și să își depășească cu adevărat condiția.

Neamul nostru are o genetică foarte puternică și ne-am îndepărtat de calea noastră. Noi suntem extravaganți ca popor. Din păcate, ne-am minimalizat și ne-am depersonalizat din cauza faptului să nu mai știm să ne raportăm la valorile noastre reale și nu mai avem curaj să aspirăm”, spune astrologul Maria Sârbu.