Horoscop Urania 26 februarie – 4 martie 2022. Luna Nouă în Pești aduce noi începuturi. Este o perioadă propice renunţării la convingeri vechi şi evoluţiei

Principalul eveniment astrologic al acestei săptămâni este Luna Nouă în Peşti, care se formează pe 2 martie. Luna Nouă este asociată noilor începuturi, aşadar perioada de câteva zile în preajma zilei de 2 martie va fi ideală pentru demararea de noi proiecte, pentru asumarea de riscuri inclusiv în relații personale.

25 feb. 2022, 13:50
Horoscop Urania 26 februarie – 4 martie 2022. Luna Nouă în Pești aduce noi începuturi. Este o perioadă propice renunţării la convingeri vechi şi evoluţiei

Horoscop Urania 26 februarie – 4 martie 2022. Este o Lună norocoasă și puternică, ce descrie o perioadă propice renunțării la obiceiuri, comportamente şi convingeri vechi, care ne dăunează în prezent, și găsirii de modalități creative de a evolua, atât în plan fizic, cât şi în plan spiritual.

Horoscop Urania 26 februarie – 4 martie 2022 BERBEC

Pe fondul Lunii Noi în Pești, din 2 martie, nativii pot trece prin stări de spirit care să le modifice unele percepții și convingeri care să le sugereze nevoia de a avea inițiative legate de credință și spiritualitate menite să le dea satisfacții noi și echilibru psihic ori să aprofundeze și să înțeleagă mai bine realitatea. Berbecii vor fi peste măsură de energici, combativi şi vor fi puternic motivaţi să facă lucruri la care se gândesc demult sau de care s-au apucat la un moment dat, dar nu le-au mai dus la bun sfârşit.

Citeste si Horoscop martie 2022. Se anunţă o lună cu multe confruntări personale, dar şi multe câştiguri băneşti

Horoscop Urania 26 februarie – 4 martie 2022 TAUR

Luna Nouă în Peşti le aduce acestor nativi noroc sau ajutor nesperat. Sunt posibile, însă, şi momente de agitație interioară ori reacții de moment (enervare, mânie) stârnite de împrejurările cotidiene nemulțumitoare. Aceștia se vor confrunta cu numeroase provocări, limitări și constrângeri în fața cărora vor trebui să se reorienteze prin opțiuni de viață și decizii de moment. Multe dintre concluziile la care vor ajunge nu le vor face plăcere și multe soluții pe care le vor considera bune se vor dovedi bune doar pe termen scurt.

Citeste si Cum iti influenteaza luna nasterii viata, de la sanatate, la cariera si amor!

Horoscop Urania 26 februarie – 4 martie GEMENI

Perioadă interesantă pentru unii Gemeni care se vor afla în situații favorabile; reușită profesională, admirație a publicului, încredere a colegilor. Succes în preajma zilei de 2 martie, când se va produce Luna Nouă în Pești, care îi poate scoate pe unii Gemeni din anonimat. În funcție de valoarea personală, câte un Geamăn ar putea fi numit într-o funcție. Dispute minore cu prietenii, neînțelegeri de moment, dezacord în activitățile comune curente, interese materiale sau bănești care strică armonia relației ori ridică probleme de încredere.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro