Astroloaga Minerva, în lacrimi! Află drama prin care a trecut după pierderea tatălui său

Celebra Minerva a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre drama prin care a trecut odată cu pierderea tatălui său. Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu alături de Annes, Minerva a dat frâu liber trăirilor marcante şi a început să povestească plângând diferite situaţii prevestitoare trimise din Cer de la tatăl ei.

RomaniaTV.net
06 feb. 2015, 11:17
Astroloaga Minerva, în lacrimi! Află drama prin care a trecut după pierderea tatălui său

În ediţia trecută a emisiunii lui Cristi Brancu, Minerva împreună cu artista Annes au făcut dezvăluiri emoţionante despre pierderea părinţilor săi. Dacă Annes a încercat să găsească răspunsuri la unele întâmplări halucinante ce au avut loc înainte de înnmormântarea tatălui ei, astroloaga Minerva a povestit că tatăl ei îi trimite diferite semne din Cer, potrivit Antena Stars.

Mai exact, Minerva a povestit plângând cum înainte de cutremurul din ’94 tatăl ei i s-a arătat în vis şi a prevestit-o că va fii cutremur. Imediat, Minerva s-a trezit brusc şi a observat că în casă totul începuse să se mişte, fapt ce anunţa cutremurul. Totodată, astroloaga a mai vorbit şi despre trecerea în nefiinţă a persoanelor pierite în accidentele rutiere.

Citeşte şi  TRAGEDIE în familia lui Cristian Brancu! Tatăl său a MURIT vineri