Astrolog: Luna Neagră şi Mercur retrograd ascut lupta politică. Ce se întâmplă cu Ponta şi Iohannis

Războiul de pe scena politică se va "ascuţi" în perioada următoare, date fiind aspectele astrale care nu îi favorizează nici pe preşedintele Klaus Iohannis, născut în zodia Gemeni, nici pe Victor Ponta, aflat sub semnul Fecioarei. Astrologul Mariana Cojocaru a analizat conjunctura astrală şi a explicat că nu este o perioadă propice pentru schimbări de macaz la nivel politic, subliniind că tensiunile ar putea dura până în luna septembrie.

RomaniaTV.net
08 iun. 2015, 10:50
Astrolog: Luna Neagră şi Mercur retrograd ascut lupta politică. Ce se întâmplă cu Ponta şi Iohannis

Astrologul Mariana Cojocaru a analizat „războiul” de pe scena politica românească din perspectivă astrală şi a subliniat că nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis nu vor avea o perioadă următoare favorabilă.

„Relatia domnului Iohannis cu a domnului Ponta se inscrie intr-un cadru războinic, dar daca privim compatibilitatea zodiacala intre zodia Gemenilor, a preşedintelui, si a Fecioarei, a premierului, as spune ca este o compatibilitate profesionala obligatorie. Domnul Ponta, pentru ca este Fecioara, la ora aceasta are Luna Neagra in zodia Fecioarei, iar Luna Neagra este considerata un malefic. Acum este si Mercur retrograd, Mercur, care este patronul Fecioarelor, dar şi al Gemenilor. La Fecioara este pe mijlocul cerului, acolo unde este pozitia sociala, la Gemeni este in zona de personalitate, de avant, de tenacitate, de orientare. Deci nu avantajeaza nici pe unul, nici pe celalalt”, a explicat Mariana Cojocaru.

Astrologul a declarat, la România TV, că vom avea o perioadă delicată până în data de 12 iunie, cand „Mercur revine la sentimente mai bune”, şi a precizat că pe un astfel de aspect războinic ajungerea cât mai rapid la un consens nu poate fi decât benefică. Totuşi, Mariana Cojocaru atrage atenţia că o schimbare la guvernare acum nu ar fi potrivită, mai ales că şi doi dintre posibilii succesori ai lui Victor Ponta, Cătălin Predoiu şi Alina Gorghiu, sunt tot Fecioare şi sunt sub aceeaşi influenţă astrală negativă ca şi Victor Ponta. „O schimbare bruscă de macaz nu este o soluţie foarte fericită şi este pe termen scurt”, a punctat astrologul.

De asemenea, tensiunile este posibil să nu se domolească mai devreme de luna septembrie, când vor înregistra, de altfel, un maximum: „Acolo va fi o conjunctie de Luna Neagra cu nodul lunar nord. Acolo este de fapt schimbarea de macaz, bătălia finală. Pana atunci, razboiul pare sa fie in plina ascensiune”.

Scena politică românească este zguduită zilele acestea de scandalul iscat în jurul premierului Victor Ponta, suspect de fapte de corupţie în dosarul lui Dan Şova.