Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni pentru 2023: „Se dă un restart, sunt oameni care vor suferi”

2023 are nişte aşi în mânecă. În primul rând, cele două planete grele, de generaţie, care ne-au marcat în ultimii doi ani, îşi desfac tensiunea şi ne mai liniştim puţin, spune Cristina Demetrescu.

18 dec. 2022, 21:11
Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni pentru 2023: „Se dă un restart, sunt oameni care vor suferi”
Horoscop 2023 Cristina Demetrescu

În 2023, intrarea lui Saturn în Peşti nu aduce nenorociri sau probleme, dar aduce niște închideri de ciclu, avertizează astrologul Cristina Demetrescu. Să ne pregătim pentru plăţi karmice şi lecţii de viaţă, neuitând că tot răul este spre bine.

2023 are nişte aşi în mânecă. În primul rând, cele două planete grele, de generaţie, care ne-au marcat în ultimii doi ani, îşi desfac tensiunea şi ne mai liniştim puţin.

Saturn, care din 2020 stă vizavi de zodia României, îşi încheie tranzitul în jur de 7 martie, odată cu ieşirea din Vărsător. Se dă un fel de restart.

Saturn, planeta profesor, intră în zodia Peştilor, zodie cristică. Vorbim despre o dimensiune cristică a experienţelor din următorii trei ani. Lecțiile cu care vine Saturn în Pești nu sunt dintre cele mai simple.

Este undeva un segment, chiar și pe harta țării noastre, care poate să fie unul dintre cele mai dificile. Nu dintre cele mai rele, dar dintre cele mai dificile – vizavi de probele astea prin care trebuie să trecem ca țară.

Noi trebuie să privim intrarea lui Saturn în Pești ca pe o probă a noastră de a ne reîntoarce într-o oarecare măsură la credință sau la spiritualitate, din nevoia de a ne regăsi pe noi în șine. Pentru că Saturn în Pești dorește să învețe oamenii despre dimensiunea lor vocațională.

Din ce în ce mai mulți oameni nu se mai regăsesc. Ce este prost este că această zodie a Peștilor guvernează niște extreme. Adică, de exemplu, Saturn în Pești vorbește despre ceea ce spune Biserica despre mântuire, cum s-ar spune, locurile de mântuire sau purgatoriul. Până la urmă, pe Pământ sunt locurile de suferință, cum ar fi spitalul, penitenciarul, acolo unde oamenii își mai lasă păcatele, înainte de cele veșnice,mai spune Cristina Demetrescu.

Horoscop Crăciun 2022, de Mihai Voropchievici. Perioada de reconectivitate cu Divinitatea. Zodiile de pământ dau de greu!

Cristina Demetrescu: Saturn în Peşti nu aduce nenorociri sau probleme, dar aduce niște închideri de ciclu

Intrăm într-o perioadă în care cumva este nevoia de resetare. Da, probabil că sunt oameni care vor suferi. Sunt oameni care se vor sacrifica. Sunt oameni care poate vor învăța ceva din smerenie sau din umilință.

Dar Peștii reprezintă mântuire, reprezintă iluminare, reprezintă felul în care noi ne putem raporta la o problematică care poate să fie destul de angoasantă, dar într-o manieră foarte înalt vibrațional.

Mihai Voropchievici, luni norocoase în 2023. Care este cea mai bună perioadă pentru bani, dragoste şi carieră pentru fiecare zodie

Oamenii vor căuta foarte mult în interiorul lor, pentru că nu prea mai au încotro. Mergem pe o direcție în care ne pregătim pentru niște soluții miraculoase, aș spune, poate leacuri pentru boli incurabile.

Peștii guvernând mările, oceanele, uneori trebuie să ne ghidăm numai după o intuiție, numai după fler, numai după un simț anume, care nu poate să fie accesat de oricine.

La nivel global pot fi probleme legate de apă, în extreme – secetă sau inundaţii. Pot fi fenomene climatice mai complexe de aici înainte, pot să fie tsunami-uri sau uragane. Pot fi fenomene cu care până acuma noi nu ne-am confruntat, s-ar putea ca lumea să se schimbe puțin în în sensul acesta.