Horoscop Crăciun 2022, de Mihai Voropchievici. Perioada de reconectivitate cu Divinitatea. Zodiile de pământ dau de greu!

Anul acesta, potrivit astrologului Mihai Voropchievici, unele zodii vor avea de tras ceva mai mult chiar și în săptămâna Crăciunului, în timp ce altele se vor distra și vor deborda de energie.

17 dec. 2022, 15:09
Horoscop Crăciun 2022, de Mihai Voropchievici. Perioada de reconectivitate cu Divinitatea. Zodiile de pământ dau de greu!

Horoscop Crăciun 2022. Perioada cuprinsă între 19 și 25 decembrie 2022 va fi una cu totul extraordinară, este o perioadă a prorocirilor, a multiplelor învățături.

În această perioadă plină de mister se întâmplă multe lucruri supranaturale. Toți îl așteaptă pe Moș Crăciun cu daruri. Suntem în pregătiri de sărbătoare și vrem să oferim cadouri cât mai grozave pentru cei dragi, psune Mihai Voropchievici pentru Fanatik.

Este un timp plin de surprize. Colindele de Crăciun cu urări de bine pentru toată lumea aduc un sentiment de bunătate și spirit religios, căci vorbim despre nașterea lui Iisus Hristos.

Mihai Voropchievici, luni norocoase în 2023. Care este cea mai bună perioadă pentru bani, dragoste şi carieră pentru fiecare zodie

Avem parte de liniște sufletească, pe de o parte, și de bucuria nașterii Mântuitorului. În această săptămână, suntem activi pentru a dovedi că suntem capabili să punem în funcțiune tot ce ne-am propus, poate chiar de-a lungul întregului an!

Zodiile de pământ, puse la treabă chiar și în săptămâna sărbătorilor
Este perioada în care planeta Jupiter are o influență aparte, căci ne oferă sentimentul de bucurie, acel entuziasm atât de necesar pentru a avea un viitor plin de reușite! Saturn, pe de altă parte, ne face un pic mai serioși și mai concentrați, mai responsabili, mai independenți, ne aduce nițel cu picioarele pe pământ.

Toate zodiile sunt implicate în toate activitățile, dar fiecare așa cum se simte mai bine.

Horoscop Crăciun 2022. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) debordează de energie. Au o vitalitate aparte, de invidiat! Cele de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) muncesc din greu. Ele trebuie să pună osul la treabă în continuare, însă le rămâne timp și pentru a se reconecta cu Divinitatea, deci e bine să mai treacă și pe la biserică.

Horoscop Crăciun 2022 Zodiile de aer întrețin atmosfera
Celelalte zodii se comportă după cum simt, dar și după impulsul pe care îl primesc de la Divinitate! Cu alte cuvinte, zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești), cele mai apropiate de spiritualitate, și zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) se ocupă de zona de divertisment și de voie bună.

Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Zodia vedetă a anului viitor. Ei au noroc pe toate planurile: bani, amor, carieră, sănătate

Cei născuți în această perioadă (cuprinsă între 19 și 25 decembrie 2022) au în ei o doză ceva mai mare de mister. Au multă intuiție, sunt studioși și credincioși. Sunt buni familiști, oameni de ajutor pentru ceilalți, acele persoane care nu vor să dezamăgească pe nimeni. Sunt și pricepuți la afaceri.

În Ajunul Crăciunului se fac tot felul de predicții, preziceri și se consultă runele pentru a afla ce urmează să primim de la Divinitate. Toate rugile și dorințele noastre sunt auzite și împlinite.