ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2019. Împotriva cui s-au aliniat astrele şi cine intră în turul doi

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. 14 candidați la alegerile prezidențiale așteaptă duminică să fie aleși, ca românii să pună ștampila ”votat” pe numele lor. Din punct de vedere astral, Racii vor fi favorizați.

09 nov. 2019, 10:44
ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2019. Împotriva cui s-au aliniat astrele şi cine intră în turul doi

Duminică, românii merg la vot pentru a-și alege președintele, scrie wowbiz.ro. 14 români s-au înscris în cursa pentru funcția supremă în stat. Foarte probabil că vom avea și turul doi, peste două săptămâni. Doi dintre cei 14 candidați vor continua lupta! Specialistul în astrologie și medium, Ioan Burculeț, susține pe blogul său, ioanburculet.ro că actualul președinte Klaus Iohannis și Dan Barna au cele mai mari șanse să continue lupta în turul 2.

Citeşte şi Rareş Bogdan: De ce a fugit Iohannis de dezbaterile electorale în campanie

„În ziua alegerilor, calculată din punct de vedere al ecuației astrologice, o Lună șifonată, care face referință la mulțime, populația unei țări (în contextul acesta este vorba despre România), aspectele în prima parte a zilei vor fi nu chiar atât de vizibile. Evident, către cea de-a doua parte a zilei și până seara, vibrațiile vor avea un alt efect asupra inteligenței emoționale și oamenii vor ieși dezinvolți la vot.

Din 14 candidati, ce-i drept mulți la număr, unul singur va fi câștigător. Cu toate acestea, în urma alegerilor, faptul că actualele sondaje oricât de bine făcute ar fi ele, statistic nu pot influența starea cetățeanului din ziua de 10 noiembrie 2019, astfel încât ele sunt neclare la ora actuală. Dacă aș putea menționa de acum unul dintre primele Exit poll-uri este faptul că în turul al doilea, actualul președinte se va confrunta cu Dan Barna!

De ce spun aceasta? Simplu! Ecuația nativilor Rac, cum este cazul lui Dan Barna (n.red. născut pe 10 iulie) va avea parte de o zi benefică și evident, dacă fac referire la nativii Gemeni (n.red. Klaus Iohannis născut pe 13 iunie) pentru 10 noiembrie 2019, chiar dacă șansele și aspectele vor fi mai puțin favorabile, vom asista la o luptă acerbă, în care se va ajunge în cel de-al doilea tur în care nativul Rac este favorizat. Ceilalți doi candidați Raci, este vorba despre candidatul PMP Theodor Paleologu (n.red. născut pe 15 iulie) și John Ion Banu (n.red. născut pe 8 iulie) care deși sunt în aceiași simbolistică nu vor avea decât rezultate peste măsura așteptărilor însă din păcate nu se vor încadra pentru turul al doilea!

Alegerile prezidențiale 2019. Efectele planetei Uranus vor aduce multe surprize

Va fi o luptă acerbă în care dincolo de „umplutura” bine dirijată de Univers și în conformitate cu efectele planetei Uranus, care va aduce categoric elementul supriză, celelalte personaje, Viorica Dăncilă, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu (care este singurul simbol cu imaginea proprie bună), ceilalți vor fi sub actualele cote din sondaje!

O certitudine pot să o spun din acest moment, pentru că mai sunt câteva ore până la start și ar trebui să fie o pornire de fair-play, în cursa alegerilor pentru prezidențiale, în funcție de rezonanța energetică, categoric… oricât ar fi de învăluită în mister forma de alegeri și „teoria conspirației”, aici vorbim de o voință a populației care știe ce va face de asta data. Și pentru prima oară, în turul doi vom asista la lupta celor 2 candidati cu personalități puternice Dan Barna și evident Klaus W Iohannis!”, a scris Ioan Burculeț pe blogul său.