ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2019. Împotriva cui s-au aliniat astrele şi cine intră în turul doi

Publicat: Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019 12:44 // Actualizat: Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019 13:29 // Sursa: romaniatv.net

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. 14 candidați la alegerile prezidențiale așteaptă duminică să fie aleși, ca românii să pună ștampila ”votat” pe numele lor. Din punct de vedere astral, Racii vor fi favorizați.

Foto: wowbiz.ro

Duminică, românii merg la vot pentru a-și alege președintele, scrie wowbiz.ro. 14 români s-au înscris în cursa pentru funcția supremă în stat. Foarte probabil că vom avea și turul doi, peste două săptămâni. Doi dintre cei 14 candidați vor continua lupta! Specialistul în astrologie și medium, Ioan Burculeț, susține pe blogul său, ioanburculet.ro că actualul președinte Klaus Iohannis și Dan Barna au cele mai mari șanse să continue lupta în turul 2.

Citeşte şi Rareş Bogdan: De ce a fugit Iohannis de dezbaterile electorale în campanie

"În ziua alegerilor, calculată din punct de vedere al ecuației astrologice, o Lună șifonată, care face referință la mulțime, populația unei țări (în contextul acesta este vorba despre România), aspectele în prima parte a zilei vor fi nu chiar atât de vizibile. Evident, către cea de-a doua parte a zilei și până seara, vibrațiile vor avea un alt efect asupra inteligenței emoționale și oamenii vor ieși dezinvolți la vot.

Din 14 candidati, ce-i drept mulți la număr, unul singur va fi câștigător. Cu toate acestea, în urma alegerilor, faptul că actualele sondaje oricât de bine făcute ar fi ele, statistic nu pot influența starea cetățeanului din ziua de 10 noiembrie 2019, astfel încât ele sunt neclare la ora actuală. Dacă aș putea menționa de acum unul dintre primele Exit poll-uri este faptul că în turul al doilea, actualul președinte se va confrunta cu Dan Barna!

De ce spun aceasta? Simplu! Ecuația nativilor Rac, cum este cazul lui Dan Barna (n.red. născut pe 10 iulie) va avea parte de o zi benefică și evident, dacă fac referire la nativii Gemeni (n.red. Klaus Iohannis născut pe 13 iunie) pentru 10 noiembrie 2019, chiar dacă șansele și aspectele vor fi mai puțin favorabile, vom asista la o luptă acerbă, în care se va ajunge în cel de-al doilea tur în care nativul Rac este favorizat. Ceilalți doi candidați Raci, este vorba despre candidatul PMP Theodor Paleologu (n.red. născut pe 15 iulie) și John Ion Banu (n.red. născut pe 8 iulie) care deși sunt în aceiași simbolistică nu vor avea decât rezultate peste măsura așteptărilor însă din păcate nu se vor încadra pentru turul al doilea!

Alegerile prezidențiale 2019. Efectele planetei Uranus vor aduce multe surprize

Va fi o luptă acerbă în care dincolo de "umplutura" bine dirijată de Univers și în conformitate cu efectele planetei Uranus, care va aduce categoric elementul supriză, celelalte personaje, Viorica Dăncilă, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu (care este singurul simbol cu imaginea proprie bună), ceilalți vor fi sub actualele cote din sondaje!

O certitudine pot să o spun din acest moment, pentru că mai sunt câteva ore până la start și ar trebui să fie o pornire de fair-play, în cursa alegerilor pentru prezidențiale, în funcție de rezonanța energetică, categoric... oricât ar fi de învăluită în mister forma de alegeri și "teoria conspirației", aici vorbim de o voință a populației care știe ce va face de asta data. Și pentru prima oară, în turul doi vom asista la lupta celor 2 candidati cu personalități puternice Dan Barna și evident Klaus W Iohannis!", a scris Ioan Burculeț pe blogul său.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 nov 18:34
Răspunde | Votează email 0 email
Anastasia Dragan
Buna ziua, nu m-am bucurat niciodata de vraja in toata viata pana cand nu am cunoscut Dr. Amiso, sunt o Veronica Drăgan, medic de profesie, 42 de ani. Citiți mărturiile adevăratei mele povești de viață. Am o intenție pozitivă că această informație va ajuta pe oricine citește acest articol chiar acum să recupereze căsătoriile rupte și să restabilească relațiile de dragoste pierdute în termen de două zile. După ce am fost cu Janne Anttila ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut totul pentru ca el să se întoarcă să mă iubească, dar tot ceea ce am făcut a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am față de el, l-a întrebat cu tot ce am, am dat promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema colegului meu de la serviciu și mi-a sugerat să prefer mai degrabă să iau legătura cu un vrăjitor de dragoste care m-ar putea ajuta să-l răspund, dar eu sunt genul de persoană care nu a crezut că vraja de dragoste a existat sau a funcționat, nu am avut alegere, dar pentru a încerca, am trimis un e-mail la canalul de ortograf și el mi-a spus că nu este nicio problemă că totul merge bine înainte de trei zile, că fostul meu va reveni la mine înainte de trei zile, el a aruncat partea vraja Love în aer și surprinzător în cealaltă zi era în jurul orei 14:00. Fostul meu iubit m-a sunat pe telefonul mobil, am fost atât de surprins că am răspuns la apelul telefonic și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atat de mult . Am fost atât de fericit și așa am început să trăim împreună fericiți. Încercați marele Dr.Amiso astăzi, pentru cazuri de cancer sau divorț, promovarea și succesul locului de muncă, probleme de sănătate sau conjugale, doriți să fiți recunoscuți în lume, să câștigați în instanțe, compania refuză să vă plătească, orice fel de probleme, nu mai plânge,
1
EUR
4.8074
RON
26 Feb
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H