Astrologul Mădălina Manole a murit la doar 39 de ani. Veste-șoc pentru toți cunoscuții: „Greu de acceptat, ai plecat prea repede”

Astrologul Mădălina Manole a murit la 39 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Vestea decesului său a ajuns pe rețelele sociale. Pagina astrologului e plină de mesaje de condoleanțe.

31 ian. 2023, 20:29

Din nefericire, Mădălina Manole nu a mai putut fi salvată de medici, spre disperarea tuturor.

Potrivit unor surse din apropierea familiei, Mădălina Manole a fost internată în spital în 2022 fiindcă a suferit de „colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal”.

Citește și Marius a murit după ce a căzut în gol de la 25 de metri. Bărbatul de 48 de ani fugea din calea unui Mercedes care derapase pe A1

Vestea trecerii în neființă a venit ca un adevărat șoc pentru toți cei care au cunoscut-o. Prietenii au lăsat o mulțime de mesaje emoționante pe internet. “Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”.

„Zbor lin printre stele, Mădălina! Sufletul tău să călătorească spre o lume dreaptă, iubitoare și caldă. Condoleanțe familiei și prietenilor!”, „Nu pot sa cred! Tot sper sa fie o glumă a Facebook. Dacă este adevărat Dumnezeu s-o odihnească în pace și drum lin către îngeri și către tatăl el! Dar cu mama ei cum rămâne? Cum poate duce atâta durere? Doamne câteodată nu te înțelegem, numai tu știi sa le orânduiești.”, „Durere fără margini! Greu de înțeles! Greu de acceptat! Ai plecat prea repede….! Nu te vom uita! Vei fi mereu în inima noastră, a celor care te-am cunoscut! Nu vom uita chipul tău frumos, zâmbetul, bunătatea, vorba blândă! Dumnezeu sa te odihnească în pace, Mădă! Condoleanțe, doamna Daniela!”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii pe care oamenii le-au lăsat la postarea care anunță moartea Mădălinei.

Citește și Actriţa care a interpretat rolul lui Wednesday în Familia Addams a murit. Lisa Loring a fost deconectată de la aparate

Mădălina Manole era foarte cunoscută în comunitatea astrologilor din România. Ea a cochetat și cu lumea presei scrise și cu televiziunea, a avut numeroase apariții la tv. A fost inginer specializat în electronică și telecomunicații, dar cu timpul s-a convins că astrologia e marea ei pasiune.

Ultima postare a Mădălinei Manole a fost pe 14 ianuarie 2023, pe pagina sa persoanlă. De atunci, astrologul nu a mai publicat nimic pe rețelele de socializare.