Marius a murit după ce a căzut în gol de la 25 de metri. Bărbatul de 48 de ani fugea din calea unui Mercedes care derapase pe A1

Marius este un bărbatul care a murit în carambolul produs pe A1 în Sibiu. Bărbatul de 48 de ani s-a aruncat în gol de pe un pod. Fugea din calea unui Mercedes care derapase pe autostradă.

31 ian. 2023, 12:07
Marius a murit după ce a căzut în gol de la 25 de metri. Bărbatul de 48 de ani fugea din calea unui Mercedes care derapase pe A1

Marius, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a murit încercând să se salveze din calea unei mașini scăpate de sub control din cauza poleiului pe autostrada A1 Sibiu – Boița. Bărbatul s-a aruncat de pe un pod în încercarea de a scăpa cu viață.

Marius și-a pierdut viața în accidentul în lanț produs pe Autostrada A1 între Sibiu și Boița. În total șase autovehicule s-au ciocnit. Inițial, s-a produs o coliziune între trei autoturisme, în urma căreia a fost accidentat un tânăr de 27 de ani. Ulterior, un microbuz de transport marfă a lovit un autoturism, cel mai probabil încercând să evite impactul cu primele mașini implicate în accident. Șoferul microbuzului, dorind să evalueze ce s-a întâmplat, a coborât din mașină, dar când a văzut că un alt autoturism vine spre el, sub impulsul momentului, încercând să se salveze, s-a gândit să se refugieze dincolo de parapet, fără să-și dea seama că este pe pod. A căzut în gol și murit pe loc.

Echipajele medicale ajunse la locul tragediei nu au mai putut face nimic în afară de a constata decesul lui Marius.

Citește și: Ce trebuie să faci dacă rămâi blocat iarna cu maşina pe câmp. Sfaturi de condus iarna de la Titi Aur

„Prietenul meu a luat geaca luminantă să oprim maşinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depăşit, a acelerat, avea 100 şi ceva la oră. Zic, vezi că ăla intră în noi! Şi a fugit în partea cealaltă. Din momentul în care s-a auzit bubuitura, el a dispărut. Am început să-l strig pe nume. Nimic, nimic!”, a povestit prietenul lui Marius, martor la tragedie, citat de Kanal D.