Astrologul Mariana Cojocaru aruncă bomba: „Anul viitor va fi şi mai rău”

Înca de la finele lui 2014 şi în prima luna a lui 2015, astrologul Mariana Cojocaru facea previziuni şi atragea atenţie asupra pericolelor care pândesc România în ultimele doua luni ale acestui an.

07 nov. 2015, 17:54
Astrologul Mariana Cojocaru aruncă bomba: „Anul viitor va fi şi mai rău”

Din nefericire, preziviunile si analizele astrale realizate de Mariana Cojocaru s-au adeverit. Totul a culminat cu accidentul cumplit petrecut in urma cu o saptamana in clubul Colectiv, unde si-au gasit sfarsitul 32 de persoane si alte 134 au ajuns sa fie internate in spital in stare critica.

„Vineri (n.r. 30 octombrie) am facut o previziune la 14:30 si chiar spuneam ca sunt foarte ingrijorata de alinierea de planete, si de Lilith, luna neagra, cu Mercur.

Aspectul acela m-a ingrijorat pe mine foarte mult, pentru ca exista acest aspect malefic care a si dus la acest eveniment nedorit de nimeni.

Va spun este activa karma tarii. Este plin de semne. Axa de destin a tarii este in Pesti si in Fecioara.

La inceputul anului spuneam: atentie la finalul de an, se agita apele! Suntem in anul Oii si iata ca avem miei de sacrificiu.

Finalul de an va fi agitat, iar 2016 va fi si mai agitat pentru ca intram in anul Maimutei. Si daca oaia e domestica si blanda, maimuta sfasie!”, a declarat Mariana Cojocaru

Vezi mai mult pe WOWbiz.ro.