Astrologul Mariana Cojocaru ne spune care este zodia care va primi ajutor divin din partea astrelor

Multe zodii vor suferi schimbări de atitudine în următoarea perioadă, dar zodia cea mai norocoasă va fi protejată de astre.

12 dec. 2022, 19:35
Astrologul Mariana Cojocaru ne spune care este zodia care va primi ajutor divin din partea astrelor
Zodia cu protecție divină

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit despre cum zodiile vor fi influențate de astre în perioada următoare. Aceasta ne prezintă zodia care va fi protejată de divinitate, chair dacă planetele Saturn, Pluto, Neptun și Mercur vor fi retrogradate.

„Avem şi un Satun retrograd – este cel care constrânge, disciplinează, vrea și are pretenție de la noi. Se spune că lucrurile trebuie gândite ca la carte, ideile trebuie să fie reformatoare, geniale, de acolo și mișcările de stradă care pot să apară”, potrivit astrologului.

Peștii trec printr-o perioadă de tranziție, iar Capricornii vor alege să fie discreți. Acești nativi au nevoie de o liniște interioară pentru a se regăsi, iar astrele vor fi de partea lor.

Citește și: Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Zodia vedetă a anului viitor. Ei au noroc pe toate planurile: bani, amor, carieră, sănătate

„Mai avem apoi Neptun retrograd în Pești, care ne duce cu gândul către ceva profund, latura aceasta nevăzută a lumii. Pentru unii înseamnă crez, pentru alții înseamnă tranziție. Pentru cei mai mulți poate să însemne mișcări macro în zona politică, deci lucrurile vor avea o anume evoluție.

Mai avem un Pluton retrograd în Capricorn. Capricornul în general este tăcut şi atunci e o chestiune care ține de psihic, de interior, de regăsirea eului interior, de conectarea la eul superior, la univers, la astral, la energia planetelor, la magnetism”, a adăugat Mariana Cojocaru.

Astrologul le recomandă tutror să se folosească de energiile venite din partea astrelor, indiferent de situație, deoarece orice poate deveni un avantaj dacă știm cum să reacționăm.

„Trebuie să le folosim energiile de cele mai multe ori în beneficiul nostru, retrăgându-ne pe retrograd”.

Citește și: Horoscop 2023. Zodia vedetă a anului viitor. Ei au noroc pe toate planurile: bani, amor, carieră, sănătate