Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Zodia vedetă a anului viitor. Ei au noroc pe toate planurile: bani, amor, carieră, sănătate

Horoscop 2023. Cunoscutul astrolog Cristina Demetrescu a făcut previziuni legate de anul viitor. 2023 va fi un un an al renașterii. Iată ce ne rezervă anul ce vine, din punct de vedere astrologic.

12 dec. 2022, 12:44
Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Zodia vedetă a anului viitor. Ei au noroc pe toate planurile: bani, amor, carieră, sănătate

Horoscop 2023.  Cristina Demetrescu a vorbit despre evenimentele care ne așteaptă în perioada următoare. Anul viitor este unul foarte bun pentru România, însă Luna Neagră va da și mari bătăi de cap anumitor zodii.

Astrologul compară anul ce vine cu un prinț pe cal alb care va trece peste toate obstacolele și va răzbi, deoarece 2023 nu mai este în registrul groazei, al amenințărlor imprevizibile, care nu te lasă să dormi și care îți provoacă anxietate. Însă, trebuie avută și mare grijă, boala anului viitor este depresia!

Horoscop 2023. Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru noul an: „E o haină cu două feţe. Purtaţi-o pe care vă place!”

„Pot afirma că 2023 are alura unui prinţ pe un cal alb, faţă de balaurul cu şapte capete care a stat lipit de uşile noastre, chiar dacă un cap pândea pe alt continent şi altul stătea geană pe fereastra noastră, a celor înspăimântaţi. Acest balaur nu ne va fi slăbit decât chiar pe data de 1 ianuarie 2023, când într-un final, careul dintre Saturn şi Uranus va fi poftit să se desfacă la un orb de peste 7 grade, cât să putem ieşi din casă liniştiţi. După atâta panică, problema va fi stresul post traumatic, iar unii vor trăi cu o panică a unor lucruri imaginare, căci îşi pierduseră speranţa că lumea asta s-ar mai fi putut face bine. Anul 2023 este un prinţ, aşadar, dar prinţul este puţin tulburat nervos”, a scris astrologul Cristina Demetrescu, pe blogul personal.Saturn va tranzita zodia Pești în următorii trei ani

Aceste 4 zodii l-au prins pe Dumnezeu de un picior! Sunt binecuvântate până la Anul Nou 2023
Anul 2023 este un an al maturizării și poate fi comparat și cu un student care promovează în anul următor. Dacă unele zodii se luptă cu sănătatea precară, altele o duc chiar bine pe toate planurile, conform Cristinei Demetrescu. „Dacă ne uităm în trecut vedem că istoria se tot repetă şi că mereu alternează perioadele distructive cu cele înfloritoare. 2023 este un an bipolar şi seamănă cu un student care promovează în anul următor, apoi în următorul, dar care are o restanţă de dat din anul întâi.(…) Saturn fiind ultima planetă pe care o vedem cu ochiul liber, în ultima zodie, nu vrea altceva decât să finalizeze ce s-a început. Să patenteze, ceea ce s-a manifestat la nivel experimental. Deci putem considera că este începutul sfârşitului, dar în sensul bun al cuvântului”, susține Cristina Demetrescu.
Cristiana Demetrescu: „Saturn în Peşti aduce o lecţie christică de sacrificiu, suferinţă, umilinţă, mântuire, moarte şi renaştere”

Pentru țara noastră, Saturn în Peşti va traversa casa justiţiei, a religiei, învăţământului superior, a relaţiilor internaţionale ceea ce înseamnă și că se va reduce considerabil numărul celor care pleacă din ţară.

„Saturn în Peşti aduce o lecţie christică de sacrificiu, suferinţă, umilinţă, mântuire, moarte şi renaştere, dar care probabil pe alocuri, va trebui revoluţionată pentru a fi asimilată mai bine de generaţiile tinere. Credinţa este încă însuşită de fiecare în parte, iar biserica cu toate avantajele ei, în multe situaţii, prezintă oamenilor o teorie, prea puţin înţeleasă. Saturn este profesorul care trebuie să îşi ducă elevii la practică. Mulţi oameni credincioşi mai sunt, dar goi spiritual, neînţelegând nici cele mai elementare noţiuni cu ajutorul cărora să distingă binele de rău”, a spus astrologul. În ceea ce privește medicina, Cristina Demetrescu spune că vom lua parte la o revoluționare a medicinii, iar conjuncția Saturn/Neptun va veni cu rezultate foarte bune.

„Deja am vorbit anul trecut despre conjuncţia Saturn/Neptun din 2025/2026 care va veni cu rezultate, cum a mai făcut-o în istorie atunci când Cerul a trimis către oameni “Anestezia”. Nu aştept elixirul tinereţii veşnice şi al vieţii fără de moarte, dar măcar leacuri pentru câteva boli incurabile, dă, Doamne! Saturn în Peşti finalizează până în 2026 procese de cercetare din multe alte domenii, dar nu vor lipsi provocările. În România sunt multe de rezolvat şi vindecarea trebuie să înceapă cu pereţii spitalelor plini de nosocomiale. La spital mergem să ne facem bine, nu să ne facem rău. Relaxarea politicilor din sistemul medical care constrâng tinerii absolvenţi să plece din ţară”, a mai adăugat Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu, previziuni pentru 2023: „Creşte numărul celor care suferă de boli psihice”

Potrivit Cristinei Demetrescu,în 2022 se închide paranteza morţilor subite, dar se deschide cea a suferinţelor lungi, a cauzelor ascunse și greu de diagnosticat. Iar numărul persoanelor care suferă de boli psihice va crește considerabil.

„Creşte numărul celor care suferă de boli psihice, din păcate. Şi aici stăm foarte prost. Există terapii revoluţionare, de diferenţiere a bolnavilor grav afectaţi de cei care sunt doar afectaţi pe baza unor stimuli, dar nu se doreşte prea mult îndrumarea celei de-a doua categorii catre surse de energie vindecătoare şi soluţii constructive, reale, de schimbare a modului de viaţă, eliberându-se în continuare reţete de medicamente puternice ce creează dependenţă. Nu degeaba Peştii guvernează şi teologia şi psihiatria, pentru că între cele două uneori e o linie fină. Problemele medicale ale lui 2023 pot fi afecţiunile psiho-emoţionale, aşadar, bolile renale, bolile oftalmologice, infecţiile, bolile endocrine şi explozia unor afecţiuni genitale, bolile cardiace, dar şi cele stomatologice”, mai spune astrologul.

Horoscop Urania decembrie 2022. Bani, carieră, sănătate, dragoste. Cum face fiecare zodie punte între ani

Ce spune Cristina Demetrescu despre războiul din Ucraina

Astrologul a vorbit și despre ce se va întâmpla cu planul lui Vladimir Putin în ceea ce privește războiul din Ucraina. Una dintre ipoteze este legată de faptul că Putin va fi înlăturat de la putere și odată cu această schimbare se va instala un nou regim.

„Faptul că în 2022 războiul a durat mai mult decât se aştepta oricine, de la Putin, la Zelensky, la Biden şi la orice om de rând, este pentru că tranzitul axei Nodurilor pe axa Taur Scorpion generează procese şi evenimnete cu derulare muuuult mai lentă, decât ce se va întâmpla din iulie încolo. (…) Ceea ce se va întâmpla în 2023 este mai previzibil, mai rapid în manifestare, mai puţin distructiv a nivel de mase şi infrastructură, generând speranţa că vom avea un rezultat, o închidere şi o pace. Destinul în Berbec indică spre un singur om. Un lider, un învingător, o victorie. Karma fiind în Balanţă, negocierile vor fi dificile, imposibile, chiar, iar deznodământul nu va veni de aici”, susține astrologul.
Ce se va întâmpla cu Vladimir Putin în 2023, conform Cristinei Demetrescu
Ba mai mult, acum este momentul țărilor care își doresc independența, indiferent că vorbim despre o țară precum Ucraina, cât și despre state care sunt monarhie.

„Cei care sunt predestinaţi să râmână independenţi vor rămâne independenţi şi asta se va întâmpla atât cu Ucraina, cât şi cu alte state aflate sub monarhii care, vor cere independenţa şi suveranitatea. Să nu uităm, dragi cititori, că Balanţă este chiar Putin, iar odată cu intrarea karmei în zodia lui, nu îl mai poate salva nimic, nici demonii lui, nici KGB-ul, nici Kremlinul, nici cloaca de aghiotanţi “de temut” ai lui, care după dispariţia lui, se vor ascunde ca potârnichile”, a concluzionat astrologul.

Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, anul viitor nu este deloc un an plictisitor. Din contră, este anul renașterii și a noilor experiențe. „E o haină cu două feţe. Purtaţi-o pe care vă place!”

Previziunile complete le găsiți pe blogul personal al Cristinei Demetrescu.