Astronautul Scott Kelly joacă ping-pong pe staţia spaţială cu o minge de apă GALERIE FOTO şi VIDEO

Astronautul american Scott Kelly a sărbătărit cea de-a 300-a zi de când se află pe Staţia Spaţială Internaţională printr-un joc de ping-pong. Ca minge a folosit o bulă de apă.

RomaniaTV.net
22 ian. 2016, 18:51

Astronautul american Scott Kelly, care se află pe Stația Spațială Internațională (ISS) de aproape un an, a sărbătorit vineri a 300-a zi de când se află fără întrerupere pe ISS jucând ping-pong cu o ”minge” mică de apă, scrie theverge.com, citată de Agerpres.

După ce a crescut salată verde și chiar o floare pe ISS, Kelly a jucat ping-pong, folosind palete special realizate, gravate cu laser și suflate cu teflon, și a postat filmulețul pe conturile sale de pe Instagram și Twitter.

Vezi şi A înflorit prima floare în spaţiu. Este o superbă cârciumăreasă portocalie VIDEO

Videoclipul a fost înregistrat cu o cameră specială, RED Epic, care filmează în format 4K și care a fost trimisă pe ISS cu transportul de alimente și provizii de la finalul anului trecut.

Săptămâna trecută unul dintre astronauții de pe ISS a ieșit în spațiu pentru anumite reparații și a fost nevoit să întrerupă misiunea după ce a descoperit în cască picături de apă. Scott Kelly va reveni pe Pământ spre sfârșitul primăverii.