Atac armat în Dallas: Clinton şi Trump şi-au anulat întâlnirile electorale

Publicat: Vineri, 08 Iulie 2016 18:04 // Actualizat: Vineri, 08 Iulie 2016 18:04 // Sursa: romaniatv.net

Cei doi candidați la alegerile prezidențiale din SUA, Hillary Clinton și Donald Trump, și-au anulat vineri întâlnirile electorale în urma atacului armat de la Dallas, soldat cu moartea a cinci polițiști și rănirea altor șapte.

Hillary Clinton și Donald Trump au anunţat că își anulează întâlnirile electorale în urma atacului armat de la Dallas. ''Este un atac contra țării noastre'', a declarat candidatul republican Donald Trump într-un comunicat, denunțând ''atacul oribil, de tipul unei execuții, contra a 12 polițiști din Dallas, dintre care cinci au murit și șapte au fost răniți''.

Echipa de campanie a lui Trump a anunțat anularea deplasării acestuia la Miami (sud-estul SUA) ''ca urmare a evenimentelor tragice de la Dallas''.

''Plâng pentru polițiștii uciși în timp ce își făceau datoria sfântă pentru a proteja manifestanți pașnici, pentru familiile lor și toți cei care servesc alături de ei'', a scris la rândul său Hillary Clinton pe Twitter, într-un mesaj personal semnat 'H'.

Citeşte şi Momentul în care poliţiştii din Dallas au fost împuşcaţi VIDEO ŞOCANT

Candidata democrată urma să se deplaseze în statul Pennsylvania (estul SUA) alături de vicepreședintele Joe Biden. ''Ca urmare a evenimentelor tragice de la Dallas, evenimentul prevăzut împreună cu vicepreședintele Biden a fost amânat'', a precizat echipa de campanie a lui Hillary Clinton.

Orașul Dallas (statul Texas) a fost joi noaptea scena unui atac coordonat soldat cu moartea a cinci polițiști, în cursul unei manifestații de comemorare a americanilor de culoare uciși de polițiști în SUA.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 iul 21:08
...întâlnirile electorale în urma atacului armat de la Dallas, soldat cu moartea a cinci polițiști și rănirea altor șapte. Citește mai departe… ...
08 iul 18:15
...electorale în urma atacului armat de la Dallas, soldat cu moartea a cinci polițiști și rănirea altor șapte. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
08 iul 18:15
... Cei doi candidați la alegerile prezidențiale din SUA, Hillary Clinton și...
1
EUR
4.8286
RON
06 Apr
noapte 3 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H