ATAC armat în Illinois: Cinci membri ai unei familii au MURIT, inclusiv doi copii de 1 şi 5 ani

Cinci persoane au fost ucise într-un atac armat ce s-a petrecut  miercuri într-o localitate din statul american Illinois.

RomaniaTV.net
24 apr. 2013, 16:12
ATAC armat în Illinois: Cinci membri ai unei familii au MURIT, inclusiv doi copii de 1 şi 5 ani

Cinci persoane au fost împuşcate mortal, iar una a fost rănită într-un atac produs în localitatea americană Manchester, din statul Illinois, relatează presa americană.

Atacul s-a produs miercuri, la ora locală 4:30. Un bărbat a deschis focul asupra mai multor persoane din satul Manchester, populat de aproximativ 300 de locuitori, potrivit KMOX News. Chicago Tribune a informat mai târziu că toate cele cinci persoane erau membre ale aceleiaşi familii, fiind vorba despre un cuplu tânăr, doi copii ai acestuia, unul în vârstă de 1 an, iar celălalt de 5 ani şi bunica lor.

Nu se cunoaşte deocamdată motivul atacul, dar un suspect se află deja în custodia poliţiei. Acesta a fost prins de poliţişti după două ore de urmărire continuă şi un schimb de focuri. Avea mai multe arme asupra lui când a fost prins de poliţie.

Nu se cunoaşte încă legătura pe care o avea criminalul cu victimele. Ancheta este în curs de desfăşurare. Nu există alţi suspecţi.  Ca măsură de precauţie, autorităţile locale au închis aproximativ o jumătate dintre şcolile din zonă.