Atac armat în New Orleans: 11 persoane au fost împuşcate

Unsprezece persoane au fost împuşcate, dintre care două grav, în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un cartier turistic din New Orleans, informează AFP, citat de Agerpres.

RomaniaTV.net
01 dec. 2019, 13:58
Atac armat în New Orleans: 11 persoane au fost împuşcate

Schimbul de focuri a avut loc la intrarea în „French Quarter”, un cartier foarte apreciat de turişti, în weekend-ul de Ziua Recunoştinţei.

„La ora 03.21 (09.21 GMT), ofiţerii NOPD (New Orleans Police Department) aflaţi în apropiere au raportat focuri de armă. Venind la faţa locului, poliţiştii au descoperit mai mulţi indivizi răniţi”, a anunţat într-un comunicat poliţia locală, dând asigurări că niciunul dintre membrii forţelor de ordine nu a fost rănit.

Zece răniţi au fost transportaţi la spitale din împrejurimi, iar o a unsprezecea persoană a ajuns la spital prin propriile mijloace. Doi răniţi sunt în „stare critică”, potrivit autorităţilor.

Niciun suspect nu a fost reţinut, dar poliţia a indicat pe Twitter că a arestat în apropiere de locul dramei un individ „a cărui posibilă implicare în acest eveniment face în continuare obiectul unei anchete”.