Atac armat în SUA, cel puţin şase persoane au fost ucise

Un individ a deschis focul într-o parcare de autorulote situată la periferia estică a oraşului Colorado Springs.

10 mai 2021, 06:34

Atac armat în SUA. Cel puţin şase persoane au fost ucise, duminică, într-un incident armat produs în statul american Colorado, afirmă surse din cadrul poliţiei citate de agenţia Associated Press.

Un individ a deschis focul într-o parcare de autorulote situată la periferia estică a oraşului Colorado Springs. Atacul a vizat persoane care participau la o petrecere privată.

Şase persoane au fost împuşcate mortal, iar presupusul autor al atacului s-a sinucis.

Victimele coronavirusului din New York sunt încă păstrate în camioane frigorifice, după mai bine de un an de la deces
Atac armat în SUA. Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului. Criminalul pare a fi partenerul uneia dintre femeile prezente la petrecere.

„Suntem în suferinţă alături de familiile care au pierdut persoane iubite şi alături de copiii care şi-au pierdut părinţii”, a declarat şeful Poliţiei din oraşul Colorado Springs, Vince Niski.

„Atacul armat din Colorado Springs este devastator”, a afirmat, la rândul său, guvernatorul statului Colorado, Jared Polis.

Colorado Springs, cu populaţia de aproximativ 465.000 de locuitori, este al doilea oraş ca mărime din statul Colorado, după Denver.

Tineri ucişi de urs în sălbăticie. Cuplul făcea frecvent expediţii în mijlocul naturii ca să intre în contact cu animalele sălbatice


loading...
Partenerii noștri